Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

CHIC AND CHEAP FASHION



ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑΣ ΣΑΣ
Με τα Χριστούγεννα σε απόσταση αναπνοής, εκτός από τις γιορτινές ετοιμασίες ένα ερώτημα πλανάται αιωνίως και ειδικά τις γιορτές ΤΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ? Σίγουρα οι περισσότεροι αγοράζουμε κανούργια ρούχα αλλά καλή ιδέα θα ήταν να ανανεώσουμε και κάποια παλιά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας εύκολα και οικονομικά! Πάρτε ιδέες!
ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:
Δημιουργήστε ένα star look προσθέτοντας στο πολυφορεμένο βραδυνό μαύρο φόρεμα σας μία τούλινη  μαύρη φούστα μακρύτερη από το φόρεμα που θα την στερεώσετε με μια ζώνη στη μέση! Μια πιο drama style παραλλαγή είναι να στερεώσετε με μια σατέν κορδέλα δύο απλά μαύρα ημιδάφανα φουλάρια μουσελίνας, ένα εμπρός και ένα πίσω! Girly λεπτομέρεια η σατέν κορδέλα δεμένη με φιόγκο  στο πίσω μέρος του φορέματος! Το κόστος δεν ξεπερνάει τα 15-20 ευρώ αλλά είμαι σίγουρη ότι θα είσται η πιο καλοντυμένη της βραδιάς!





Ανανεώστε το βασικό κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας το μικρό μαύρο φόρεμα κάνοντας το εντυπωσιακό και ROCK CHIC απλά ράβοντας μακριές κορδέλες εδώ και εκεί σε ακανόνιστο σχήμα. Το κόστος δεν θα ξεπεράσει τα 10 ευρώ και θα έχετε δημιουργήσει ένα μοναδικό outfit!


Μιά άλλη παραλαγή σε ένα πιό κλασικό μαύρο φόρεμα θα ήταν να προσθέσετε μερικούς σατέν φιόγκους στο γιακά. Το αποτέλεσμα ROMANTIC CHIC!


Για μια πιο casual chic εμφάνιση σε φιλικό δείπνο, προσθέστε σε ένα σύνολο πού μπορεί να είναι και ένα work outfit όπως μαύρο παντελόνι συνδιασμένο με γκρί πουκάμισο μια γούνινη οικολογική etol. Προσθέστε  μια σατέν λεπτή κορδέλα φορεμένη σαν ζώνη σαν extra λεπτομέρεια κομψότητας!  


Σε ένα γκρί βαρετό φόρεμα προσθέστε ένα μποά στερεώνοντας το στη μέση με μία καρφίστα δημιουργόντας ένα boho chic look!


Συνεχίζοντας την ωδή στο μικρό μαύρο φόρεμα ράψτε στο στρίφωμα ένα δανδελένιο βολλάν σαν girly τελείωμα και get  rock style!

     
MERRY CHRISTMAS!

4 σχόλια:

  1. Very nice! I like all of the inspiration pieces!
    Thanks for linking up to Making It With Allie! I can't wait to see what you have for next week!
    AllieMakes.Blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Beautiful! Thanks for linking up to our YARN IT ALL party! :]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Good idea for a refashion! I did a shirt kind of like this! Thanks for linking!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hi- thanks for sending me the link to your blog! These are great ideas for refashioning and DIY'ing:-) I'd love to see something you've made yourself for the DIY Links of the Week!
    Thanks again~
    xoxox
    Carly

    ΑπάντησηΔιαγραφή