Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

STYLE A EASY AND CHEAP CHRISTMAS TABLE DECOR



Τα Χριστούγεννα  πλησιάζουν και  σίγουρα όλοι θα οργανώσουμε  κάποιο πάρτι ή γιορτινό δείπνο στο σπίτι μας. Οι ετοιμασίες πολλές και ο χρόνος πάντα λίγος! Σας προτείνω λοιπόν κάποιες εύκολες, γρήγορες και οικονομικές λύσεις για την διακόσμηση και το στρώσιμο του Χριστουγεννιάτικου τραπεζιού!


MINIMAL DECOR
 Όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία  χριστουγεννιάτικα λαμπάκια που έχουν ιδιαίτερο σχήμα τοποθετήθηκαν  στο κέντρο του τραπεζιού   τυλιγμένα σε ξύλινα κλαδιά δημιουργώντας ένα  minimal και εντυπωσιακά φωτεινό αποτέλεσμα!   



Αγοράστε κεράκια σε σχήμα δέντρου ή με κάποιο άλλο χριστουγεννιάτικο θέμα και βάλτε τα μέσα σε ένα δίσκο στο κέντρο του τραπεζιού! Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε χριστουγεννιάτικα λαμπάκια με σχήμα λουλουδιού βάζοντας τα σε ένα μπολ δημιουργώντας ένα φωτεινό και ασυνήθιστο μπουκέτο!

Δέστε μια σατέν κορδέλα σε κάθε καρέκλα στους χρωματικούς συνδυασμούς που ταιριάζουν με το decor του σπιτιού σας και φέρτε γιορτινή θαλπωρή στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι!

Τ
  
photo:wwwdecorative-christmas-decorations


Απλά γεμίζετε ένα  διάφανο μπολ με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες μπάλες και τοποθετήστε το   στο κέντρο του τραπεζιού! Χρόνος προετοιμασίας λιγότερος από ένα λεπτό!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!



1 σχόλιο: