Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

IDEAS4GREECE - RESPOND!


Ο γνωστός ηθοποιός συμμετέχει σε μια πρωτοποριακή καμπάνια  με ένα κατά την γνώμη μου υπέροχο video που νομίζω εκφράζει όλους μας για την γενική κατάσταση της χώρας. Μην μένετε  
λοιπόν αμέτοχοι και φιμωμένοι, γράψτε τις ιδέες σας και αντισταθείτε στην γενική κατακραυγή και δυσφήμιση της χώρας μας, γιατί όλοι μαζί μπορούμε.  
http://greekreporter.gr/Ιδέες για την Ελλάδα

Με την καμπάνια  Ideas4Greece ευελπιστούμε να συγκεντρώσουμε όσες περισσότερες ιδέες μπορούμε από τους Έλληνες όλου του κόσμου.  Το Greek Reporter καλεί εσένα, αλλά και όλα τα μέλη της ελληνικής διασποράς, να μοιραστείς τις ιδέες σου για το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Τζιμ Γιανόπουλος, ο Τζον Άνιστον, ο Τζον Κάλαμος και πολλοί άλλοι συμμετέχουν στην καμπάνια ενώ στο βίντεο προταγωνιστεί ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης. Mεταβείτε στο  http://greekreporter.gr/ δώστε τις δικές σας ιδέες
γιατί όλοι μαζί μπορούμε!
ΑΛΕΞΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ REPORTER "IDEAS4GREECE" και αναφέρει στη σελίδα του στο FACEBOOK:
 

Σε αυτή την εκστρατεία, ένα μεγάλο αριθμό σημαντικών συμμετέχουν Έλληνες της διασποράς, δίνει την άποψή τους σχετικά με το πώς θα μπορούσε η χώρα μας την υπέρβαση της κρίσης. Πρώτη, δεύτερη και τρίτη γενιά των Ελλήνων από διαφορετικούς χώρους, ο καθένας, ενώσουν τις φωνές τους για το καλό της χώρας τους.

Ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο Σύνδεσμος για την όλη προσπάθεια.

Το site της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ REPORTER, μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Είμαστε όλοι επίγνωση των καιρούς προκλήσεων Ελλάδα σήμερα αντιμετωπίζει. Αυτός είναι ο λόγος που αναπτύξαμε την εκστρατεία Ideas4Greece. Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει μια παγκόσμια συζήτηση και να φέρει την ευαισθητοποίηση για τα θέματα της μιας χώρας που όλοι αγαπάμε τόσο πολύ.

Ζητήσαμε από εξέχουσες προσωπικότητες της Ελληνικής Διασποράς να αναφέρει σε βίντεο τι θα κάνουμε για να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες της εκστρατείας περιλαμβάνουν διάσημο Cat Cora Chef, FOX Films CEO Jim Gianopoulos, επενδύσεις γκουρού John Calamos, μεταξύ άλλων.
Το καινοτόμο σύντομο βίντεο παρουσιάζεται από τον διάσημο Έλληνα ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια εικονική Αγορά στην οποία όλα τα άτομα ελληνικής καταγωγής θα μοιραστεί Ideas4Greece τους. Τώρα είναι η σειρά σας.
Σας καλούμε και όλα τα μέλη της ελληνικής διασποράς από όλες τις γωνιές του κόσμου για να μοιράζονται την ιδέα σας για το πώς να βοηθήσει την Ελλάδα από την απάντηση στο ερώτημα αυτό: "εάν είχατε τη δύναμη να αλλάξει κάτι στη χώρα ποιο θα ήταν αυτό"
Η Ελλάδα χρειάζεται να μας επιτρέπει έτσι να είναι εκεί για εκείνη. Δείξτε την υποστήριξή σας και να μοιραστείτε σας τις σκέψεις για το πώς η Ελλάδα θα μπορέσουν να αναπτυχθούν εκ νέου. Κάντε τη φωνή σας να ακουστεί και να εμπνέουν τους άλλους να μιλούν για έναν καλό σκοπό. "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου