Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

THE MADWALK FASHION SHOW!


Τι έγινε στο MadWalk by Vodafone

To πρώτο MadWalk by Vodafone είναι γεγονός! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το MADκαι η Vodafone ένωσαν μόδα και μουσική και παρουσίασαν ένα φαντασμαγορικό show συνδυάζοντας τα fashion shows 8 κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών με live performances από 8 αγαπημένους καλλιτέχνες!
Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου, την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου και οικοδέσποινες τη Βίκυ Καγιά και την Tamta, όσοι παρεβρέθησαν στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας στο Ελληνικό την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου έζησαν μια πραγματικά αξέχαστη βραδιά.


Τα fashion shows με τις συλλογές για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2011 των σχεδιαστών ξεκίνησαν με τον ταχύτατα ανερχόμενο και αγαπημένο σχεδιαστή των stars Βρεττό Βρεττάκο και τη μούσα του, την πάντα fashion-forward Δέσποινα Βανδή που, απαστράπτουσα, ερμήνευσε ισορροπώντας πάνω σε μία τεράστια ντισκομπάλα την Αγγλική version του ‘Όλο Λείπεις’, ‘Ι Believe It‘ αλλά και τη συνεργασία της με τον Schiller ‘Sunday‘.


Ακολούθησε η κολεξιόν του ταλαντούχου διδύμου της μόδας Mi-Ro σε μία δυναμική σύμπραξη με τους Onirama οι οποίοι κλεισμένοι μέσα σε ένα λευκό “συρρικνωμένο” stage τραγούδησαν το καινούργιο τους τραγούδι ‘Στη Χώρα των Τρελών‘ αλλά και το funky ‘Word Up‘ των Cameo.


Στη συνέχεια, τη σκηνή κατέλαβαν οι χαρακτηριστικές minimal δημιουργίες του διεθνώς αναγνωρισμένου Yorgos Eleftheriades που πλαισίωσαν ένα πρωτότυπο -και άκρως stylish- μουσικό δίδυμο: τον Μύρωνα Στρατή με την πολλά υποσχόμενη πρωτοεμφανιζόμενη Ilia Darlin οι οποίοι διασκεύσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο το “Bittersweet Symphony” των The Verve και το “Every You Every Me” των Placebo.

Τη σειρά πήραν η Orsalia Parthenis -που συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τη διαχρονική ελληνικότητα του οίκου Parthenis- μαζί με τις ξεσηκωτικές Μέλιsses που αφού μας μετέφεραν στυλιστικά στο Far West, ερμήνευσαν το ‘American Woman‘ των ‘The Guess Who’ και το ‘All Summer Long‘ του Kid
Rock



 Το show συνεχίστηκε με τον ταυτισμένο με την εκλεπτυσμένη κομψότητα οίκο υψηλής ραπτικής Celia Kritharioti Haute Couture. Ο κορυφαίος Έλληνας star Σάκης Ρουβάς, πλαισιωμένος από τους Playmen στα decks, ερμήνευσε τα δύο νέα του dance τραγούδια ‘Οι Δυο Μας‘ και ‘Για μας‘, σε μία θεαματική, εκρηκτική performance, με special guests στο catwalk τη Βίκυ Καγιά (με μεγάλα μαύρα φτερά στους ώμους) και τη Δούκισσα Νομικού(με ένα υπέροχο νυφικό by Celia) που τράβηξαν, όπως ήταν φυσικό, όλα τα βλέμματα.



Ακολούθησε η συλλογή της σχεδιάστριας που έχει κατακτήσει τις διεθνείς αγορές, Mary Katrantzou, που παρουσίασε τις δημιουργίες της για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τη συνοδεία των Matisse, οι οποίοι με το απαράμιλλο στυλ που τους χαρακτηρίζει ερμήνευσαν τα δικά τους “Sunny Day” και “Dancing With Myself“.


Τη σκυτάλη στην πασαρέλα του MadWalk πήρε το avant-garde σχεδιαστικό δίδυμο Deux Hommes με εμπνευσμένες από ο ιταλικό σινεμά του ’60 δημιουργίες και περίτεχνα κοσμήματα της Έλενας Συράκα. Μαζί τους ο πλέον ανατρεπτικός και τολμηρός στυλιστικά Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος έχοντας στο κυνήγι του μαυροντυμένους paparazzi και με μπλε (!) μαλλιά διασκεύασε το ιταλικό ‘Parole’ και έπειτα ισορροπώντας πάνω σε ένα αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο ερμήνευσε τη δική του επιτυχία “Τα Ίσια Ανάποδα” σε μία live διασκευή του Mark F.Angelo.


Το τελευταίο fashion show ήταν εκείνο του Apostolou Mitropoulou που εντυπωσίασε με τις υπερρεαλιστικές, εκκεντρικές δημιουργίες του, ενώ η μοναδική Έλενα Παπαρίζουμάγεψε με την ερμηνεία του ‘Free Your Mind‘ των En Vogue, ενώ παρουσίασε και για πρώτη φορά το νέο της κομμάτι ‘Baby It’s Over‘ (ακούστε το εδώ), με τον Apostolo Mitropoulo και σε ρόλο DJ!


Τη βραδιά έκλεισαν η Shaya με το ‘In Your Eyes‘ και οι Otherview με τα ‘Runaway‘ και ‘Hit The Road Jack‘ κρατώντας την ενέργεια στα ύψη. Όλα τα μοντέλα των σχεδιαστών περπάτησαν ακόμα μία φορά το MadWalk, ενώ glitter και χαμόγελα πλυμμήρισαν την αίθουσα. Και του χρόνου!

ΠΗΓΗ:MADTV.GR

CoHmment

2 σχόλια:

  1. Θα πρέπει να ήταν πραγματικά φαντασμαγορικό!! Άντε και αρχίζει και η Ελλάδα να πέρνει λίγο τα πάνω της σιγά σιγά σε τέτοιες εκδηλώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh wow! What a spectacular fashion show!

    I just dropped by, to say that I featured your chandelier on my round tuit post today:

    http://jembellish.blogspot.com/2011/02/round-tuit-35.html

    Thanks so much again for linking up! I'm happy to have found your blog - you have some really interesting articles!

    My husband and I lived in Greece for a few months some years back, and had a wonderful time there!

    I hope you have a lovely week!

    Jill @ Creating my way to Success
    http://jembellish.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή