Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ HALLE BERRY


Η γνωστή και κάτοχος Οσκαρ ηθοποιός και ο φίλος της και πατέρας του παιδιού της, Gabriel Aubry, αγόρασαν αυτό το σπίτι με Μεσογειακό στυλ σπίτι στο Beverly Hills, για 2,275 εκ.δολάρια το 2001. Το σπίτι αν και μικρό για τα πρότυπα του Hollywood, μια και έχει μόνο δύο υπνοδωμάτια και δύο μπάνια, με την έκταση των 1.3 στρεμμάτων αποτελεί ένα ησυχαστήριο.

Στον εξωτερικό χώρο κυριαρχούν η πέτρα και τα τούβλα σε έντονο κεραμιδί χρώμα που κάνουν υπέροχη αντίθεση με το πράσινο των φυτών και των λουλουδιών. 

Η πόρτα με τους μεταλικούς  μελνεσέδες τονίζει το roustic style του σπιτιού ενώ συνδιάζεται αρμονικά με τις διακοσμητικές κολώνες και μεταλικά παραδοσιακά φαναράκια.  


Halle Berry-kitchen
Halle Berry-staircase
Η κουζίνα αν και μικρή εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες των ιδιοκτητων, ενώ το ξύλο είναι το κυρίαρχο στοιχείο το οποίο συνεχίζεται και στην εσωτερική σκάλα που αποτελείται από τα  κλασσικά μεταλλικά κάγκελα.


Στο σαλόνι κύριο στοιχείο είναι η απλότητα του συνδιασμού πέτρας και ξύλου στην οροφή με κεντρικό σημείο το απλό αλλα επιβλητικό τζάκι. Τα έπιπλα  σε λιτές γραμμές συνδιάζονται άψογα με το τραπεζάκι αντίκα και την κουνιστή ξύλινη πολυθρόνα!

Halle Berry-master bedroom
Η κύρια κρεβατοκάμαρα λιτή και με έντονο το κλασικό στοιχείο αποτελείται από το κλασσικό αλλά εντυπωσιακό ξύλινο κρεβάτι,σε σκούρο καφέ τόνο, μια λιτή πολυθρόνα και ένα τζάκι που δίνει ιδιαίτερη ζεστασιά στο χώρο. Το ίδιο κλασσικό ύφος  ακολουθεί ο καθρέπτης και ο απλός και όχι πολυέλαιος.


Στο δεύτερο υπνοδωμάτιο η λιτή και απλή διακόσμηση εξακολουθεί να είναι το ζητούμενο με μόνα στολίδια, τις ξυλόγλυπτες χειροποίητες καρέκλες και το χαρακτηριστικό ρολόι αντίκα.
Halle Berry-master bath
Στο μπάνιο κλέβει την παράσταση η χτιστή πέτρινη μπανιέρα, ενώ τα ξύλινα ντουλάπια σε ανοιχτό χρώμα ταιριάζουν υπέροχα με τους χρυσούς αλλά απλούς καθρέπτες.
Halle Berry-balcony
Το μπαλκόνι της κρεβατοκάμαρας έχει υπέροχη ξύλινη οροφή ενώ τα κάγκελα έχουν ένα απλό αλλά ιδιαίτερο σχεδιασμό. Η θέα είναι υπέροχη! 
Halle Berry-terrace
Την αυλή διακοσμούν αυτές οι καταπληκτικές σκαλιστές καρέκλες και ένα παραδοσιακό ποτηστήρι ενώ το ασύμμετρο και άγριο δάπεδο από πέτρες θυμίζει έντονα Ιταλική αρχιτεκτονική
Halle Berry's house for sale
Το σπίτι πνιγμένο στο πράσινο, με την λιτότητα αγροτόσπιτου σαν κύριο χαρακτηριστικό να επικρατεί  αλλά με μια ζεστασιά να το διακρίνει, μας δείχνει ότι την διαφορά ενός κτιρίου και ενός σπιτιού την κάνουν οι άνθρωποι που ζούν μέσα σε αυτό.
Halle, Gabriel and Nahla on the beach

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου