Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

MADONΝA' S HOME IN NEW YORK!


Πόσα τζάκια έχει το χλιδάτο σπίτι της Madonna;

Το σπίτι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, διαθέτει 9 τζάκια, δεκατρία δωμάτια και δεκατέσσερα μπάνια!   Η πολυτέλεια όμως δεν σταματά εδώ! Ως λάτρης του κρασιού, η βασίλισσα της ποπ έχει ειδικό κελάρι με κρασιά, αλλά και δυο γκαράζ για τα αμάξια της. Το παλάτι της Madonna κόστισε σαράντα εκατομμύρια δολάρια και αν αναλογιστεί κανείς ότι έκανε αλλαγές πριν μπει σε αυτό, το συνολικό κόστος ήταν αρκετά υψηλότερο..


.
To σπίτι περιλαμβάνει ένα μεγάλο κήπο τριών χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων.


Το εξωτερικό του σπιτιού είναι επενδυμένο με τούβλα που παραπέμπουν τόσο σε  ΝΕW YORKER STYLE  όσο και σε   BRITISH HOME STYLE.





 Έκπληξη αποτελεί το στυλ του εσωτερικού του σπιτιού το οποίο είναι κλασσικό κάτι που έρχετε σε αντίθεση με την πρωτοπωριακή εικόνα που μας έχει συνηθίσει στη μόδα και στη μουσική η βασίλισσα της ποπ Maddona



.
Το τζάκι στο ισόγειο είναι επενδυμένο με μάρμαρο σε ασπρόμαυρο χρώμα, ενώ το μεγάλο ξύλινο εκκρεμές ρολόι συνδυάζεται αρμονικά με το κλασικό λουλουδάτο χαλί, τον κλασικό καθρέπτη και πολυέλαιο καθώς  και την  μπεζ πολυθρόνα.


Το δεύτερο τζάκι διαθέτει λευκή επένδυση και μπροστά του υπάρχει ο κλασσικός λευκός καναπές για χαλάρωση δίπλα στην φωτιά. Στο καθιστικό υπάρχει και άλλο ένα ξύλινο κλασσικό εκρεμμές ρολόι    (να υποθέσουμε η MADONNA  κάνει συλλογή?), μικροέπιπλα πάλι κλασικού στυλ σε σκούρο ξύλο, και δεύτερος καναπές σε ριγέ ύφασμα.     

Η τραπεζαρία διαθέτει και αυτή μαυρόασπρο τζάκι επενδυμένο όμως και με ξύλο, ακολουθόντας την ίδια ξύλινη επένδυση των τοίχων. Η τραπεζαρία μεγάλη και ξύλινη με άνετες καρέκλες. Τον χώρο συμπληρώνουν οι πίνακες ζωγραφικής πάλι σε κλασικό στυλ!

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:


ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΕ ΣΚΟΥΡΟ ΚΑΡΥΔΙ
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 150+44X90X75-TIMH: 189.40(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM


Με το παραπάνω house tour ίσως εκτιμήσετε περισσότερο τα παλιά έπιπλα της γιαγιάς και το κλασικό στυλ μια και το υιοθετεί η διάσημη star MADONNA! 

πηγή  http://www.newsbeast.gr 

1 σχόλιο: