Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

photo lgattractivehomedesignforless.blogspot.com

Το Πάσχα είναι προ των πυλών και οι ετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει. Σας δίνω λοιπόν ιδέες εύκολες, γρήγορες και οικονομικές για να διακοσμήσετε τον χώρο σας και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας. Προσωπικά δεν μου αρέσουν όλα αυτά τα διακοσμητικά με λαγουδάκια, αυγουλιέρες κτλ για αυτό και σας δίνω εναλλακτικές ιδέες διακόσμησης.
Ξεκινάμε?


ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΤΡΑΠΕΖΙΟΥ:
Λίγα κλαδιά αμυγδαλιάς στερεωμένα με λίγες πέτρες σε ένα βάζο αρκούν για ναφέρνουν την άνοιξη στο τραπέζι σας.



Family cirlcle bucketsofspringideas.blogspot.com


Ένας   εύκολος και οικονομικός τρόπος για να δώσετε χρώμα σε ένα απλό λευκό τραπεζομάντιλο είναι να προσθέσετε μερικές κορδέλες κατά μήκος οι οποίες θα καταλήγουν στο πάτωμα.
                                                                   niftythriftythings.blogspot.com

Tυπώστε σε χαρτί Α4 στον εκτυπωτή σας ένα λογότυπο που σας αρέσει και χρησιμοποιήστε το σαν σουπλά συνδιάζοντας το χρωματικά με την διακόσμηση του πασχαλινού  τραπεζιού. 


ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ


photo cupsblog.paper-source.com

Πάρτε ένα μακρόστενο χρωματιστό χαρτόνι  και κόψτε λωρίδες από την μία πλευρά με ψαλίδι. Ενώστε τις με συραπτικό και βάλτε μέσα τα αυγά. Τοποθετήστε τα πάνω από κάθε πιάτο ή στο κέντρο του τραπεζιού.

photo imagesstephfascinations.blogspot.com

Τοποθετείστε τα αυγά μέσα σε μικρά μεταλικά γλαστράκια με λίγο χόρτο ή λουλούδια και αποφύγετε τις βαρετές αυγοθήκες με τα λαγουδάκια!

photo debbiemumm.com

Τοποθετείστε τα αυγά σας σε μικρά πήλινα γραστράκια ή σε χρωματιστά πλαστικά ποτηράκια, που θα γράψετε με μαρκαδόρο το όνομα του κάθε καλεσμένου. Εντυπωσιάστε βάφοντας μερικά από αυτά με glitter!

photo mooreminutes.com

Αν επιλέξετε αυγοθήκη προτιμήστε μια μονόχρωμη που να ταιριάζει με το χρώμα του στολισμού του τραπεζιού. Εντυπωσιάστε αφήνοντας τα αυγά σας λευκά, και στολίζοντας τα με σπάγγο, κορδέλα ή ακόμα και πούλιες!
Ελπίζω να σας έδωσα μερικές ιδέες και κλείνοντας σας εύχομαι 
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε κάθε ένα από εσάς! 
   

3 σχόλια:

  1. Βρηκες τις πιο ομορφες ιδεες να αναρτησεις!Απλες που μπορουν να δωσου ενα υπεροχο αποτελεσμα στον στολισμο μας.Σε ευχαριστουμε για μια ακομα φορα.φιλιαΧ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hi, friend! I'm admiring all the creativity in your blog so can you please share them at the Creative Bloggers' Party & Hop? You can find us here: http://www.homemakeronadime.com/2011/05/creative-bloggers-party-hop-050111.html.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. woow.....really Lovley Colours :)
    HAPPY EASTER
    and do not miss...

    EASTER SHOW OFF

    it is FUN :)
    WELCOME
    Håkan ( The Roseman)

    ΑπάντησηΔιαγραφή