Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΓΟΒΑΚΙΑ ΜΕ STRASS & GLITTER!


Δεν χρειάζετε να ξοδέψετε μια περιουσία για να αγοράσετε τα πανάκριβα παπούστια του γνωστού οίκου Christian Louboutin. Bρήκα αυτήν την καταπληκτική ιδέα στο http;//10marifet.org και στο http://adventuresindressmaking.com και σας την μεταφέρω.
Δείτε τι χρειάζεστε:


Tα παλιά σας γοβάκια τα οποία τα καθαρίζετε και σκουπίζετε πολύ καλά.


Ένα μεγάλο κουτάκι glitter στο χρώμα που σας αρέσει και κόλλα ατλακώλ.(λευκή παχύρρευστη κολλά που γίνετε διάφανη όταν στεγνώσει και την προμηθεύεστε από χρωματοπωλεία.)


Ανακατεύετε την κόλλα με το glitter σε ένα μπολ και με ένα σφουγγαράκι περνάτε τόσες στρώσεις όσες χρειαστεί για να καλυφθούν τα παπούτσια εντελώς με το glitter. αφήνετε να στεγνώσουν καλά και αν χρειαστεί επαναλάβετε την ίδια διαδικασία.



Ιδού το αποτέλεσμα!



Αν σας αρέσουν και οι κόκκινες σόλες οι οποίες αποτελούν χαρακτηριστικό του οίκου, δεν έχετε παρά να καλύψετε τα παπούτσια με νάυλον σακούλα που την σταθεροποιήσατε με κολλητική ταινία και να τις ψεκάσετε με κόκκινο σπρέυ!



Aπλά τέλεια!

4 σχόλια:

  1. ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΙΝΑΝ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ!!ΜΙΑΣ ΚΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ..ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΔΕΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. wow this is a great way to use your stash and be ready for the Holidays.
    Thank you so much for being an amazing guest to our party, your contribution Rawk at http://www.passionatelyartistic.com/2011/09/fabulous-18th-birthday-party-planning.html
    thank you for making our party Rawk!
    Maggie
    See you again this week in the party :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή