Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ALBERT EINSTEIN KNOWS BETTER...





ALBERT EINSTEIN KNOWS BETTER...AND SAID...


Επειδή σίγουρα ο Αϊνστάιν κάτι ήξερε λέγοντας ότι: " Η λογική μπορεί να σε πάει από το Α έως το Ζ, η φαντασία όμως θα σε πάει παντού", σκέφτηκα να δημιουργήσω μια καινούργια κατηγορία στο blog, και 
να την ονομάσω I have an idea....όπου θα αναρτούνται ιδέες που διακρίνονται για την τελειότητα της απλότητας, και σε κάνουν να σκέφτεσαι " πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα? " Είμαι σίγουρη ότι και εσείς θα ενθουσιαστείτε μαζί μου βλέποντας πόσο εύκολα μπορούμε να τις εφαρμόσουμε!

keltainentalorannalla.blogspot.com

Και για να σας το αποδείξω αρχίζω αμέσως με την εκπληκτική αυτή φωτογραφία από το keltainentalorannalla.blogspot.com. Ένα κομμάτι ξύλο, μερικά μέτρα ναυτικό σχοινί ή συρματόσχοινο και ένας μεταλλικός γάντζος είναι τα μόνα που χρειάζεστε για να φτιάξετε αυτό το υπέροχο κρεμαστό ράφι για το μπαλκόνι ή τον κήπο σας! Το κόστος δεν ξεπερνάει τα δέκα ευρώ αν δεν έχετε τα υλικά, ενώ κάνοντας μια βόλτα στην φύση ή σε κάποια παραλία θα βρείτε υπέροχα φθαρμένα από τον χρόνο και τον ήλιο ξύλα για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο rustic style table!


    




3 σχόλια: