Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΛΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ...

photo chrissiescollections.blogspot.com

Θαυμάστε αυτήν την υπέροχη πολύχρωμη τραπεζαρία που μπορεί να διακοσμήσει, ένα μοντέρνο ή κλασικό χώρο εσωτερικά ή εξωτερικά. Και αφού την θαυμάσετε, δείτε πως ήταν πριν:


photo chrissiescollections.blogspot.com

Χρησιμοποιώντας χρώμα μπορείτε να μεταμορφώσετε κυριολεκτικά τα πάντα, από το να δώσετε φως, να μεγαλώσετε, η να δώσετε στυλ σε ένα χώρο χρησιμοποιώντας το χρώμα στους τοίχους και τα αντικείμενα, μέχρι τα παλιά και κλασικά έπιπλα της γιαγιάς, δίνοντας τους μια πιο μοντέρνα αισθητική.

photo chrissiescollections.blogspot.com

Η λεπτομέρεια του "φθαρμένου" από το χρόνο χρώματος είναι από τις τελευταίες τάσεις στα έπιπλα, τα οποία έχω δει σε απλησίαστες τιμές! Στο http://chrissiescollections.blogspot.com/2011/06/multi-colored-dinette-set.html θα δείτε τις βήμα βήμα οδηγίες για το πως θα μεταμορφώσετε και εσείς την παλιά σας τραπεζαρία και όχι μόνο! Σε αυτήν την ανάρτηση χρησιμοποιήθηκε χρώμα σε σπρέι για το οποίο κρατώ μια επιφύλαξη για την αντοχή του. Θα συνιστούσα να αγοράσετε χρώμα ειδικό για ξύλο και να ακολουθήσετε τις οδηγίες του κατασκευαστεί πιστά.    

chrissiescollections.blogspot.com

Η ιδέα να βάψουμε τις καρέκλες σε διαφορετικά χρώματα απλά απογειώνει το στυλ, και κάνει μουντούς χώρους να δείχνουν μοντέρνοι και φωτεινοί!

photo Projects1allthingsthrifty.com

Το να βάψουμε τις καρέκλες σε διαφορετικό χρώμα μας βοηθάει επίσης στο να "δέσουμε" διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους όπως στην παραπάνω τραπεζαρία που αποτελείται από τέσσερις ίδιες καρέκλες και δύο ψηλότερες και διαφορετικές!


5betweennapsontheporch.blogspot.com

Μην σταματήσετε όμως εκεί...Βάψτε διαφορετικά χρώματα βοηθητικά τραπεζάκια...


chairspoppiesatplay.blogspot.com

....τα σκαμπώ από το πάγκο της κουζίνας....

betweennapsontheporch.blogspot.com

....τις καρέκλες από το γραφείο σας...
Και ακολουθήστε το ρητό του Oscar Wilde  
“Mere colour, unspoiled by meaning, and allied with definite form, can speak to the soul in a thousand different ways.”

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Αν σας αρέσουν οι παραπάνω ιδέες αλλά δεν έχετε τον χρόνο ή τα εργαλεία για να δημιουργήσετε τις παραπάνω κατασκευές, επικοινωνήστε μαζί μας στο styleitchicshop@yahoo.com  αποστέλλοντας φωτογραφίες και διαστάσεις του χώρου σας να σας κάνουμε τις προτάσεις μας ειδικά για τις δικές σας ανάγκες χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς... 3 σχόλια:

 1. I like painted furniture and frequently use paint to update pieces. Your table and chairs look great...now that they've had a facelift. ;)

  I'm visiting from WhisperWood Cottage and just joined you as a follower.

  Liz @ the Brambleberry Cottage
  http://thebrambleberrycottage.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.xromata-diakosmisi.com/?q=protaseis/πώς-να-βάψετε-τα-παλιά-σας-έπιπλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blogging tips
- See more at: http://mommasdailylife.blogspot.com/2013/04/pin-it-button-over-your-photos.html#sthash.L0FLag6g.dpuf