Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΓΛΥΠΤΟ!


Ένα υπέροχο καναπέ -παγκάκι εξωτερικού χώρου σχεδίασε και υλοποίησε ο Αμερικανός σχεδιαστής Charles Crowford που κάλλιστα θα μπορούσε να τοποθετηθεί και σε ένα παιδικό δωμάτιο!
_mg_4938.jpg
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς? Το πρωτοποριακό design? Την εντυπωσιακή πολυχρωμία? Την απλότητα και παράλληλα την διαφορετικότητα του σχεδιασμού?      Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το δημιούργησε από μεταχειρισμένα τραπεζάκια μοντέλο  σε διάφορα χρώματα, μονωτικό αφρό, κόλλα, χρώμα και ράβδους χάλυβα 3/4 ίντσας για επιπλέον στήριξη. Α!και πολύ...ιδρώτα όπως ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά! 

Με λίγο κόπο και πολύ φαντασία μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας?

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ 55Χ55Χ45CM - 27 EURO ΧΡΩΜΑΤΑ: ΛΕΥΚΟ-ΚΕΡΑΣΙ-WENGE
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Αν σας αρέσουν οι παραπάνω ιδέες αλλά δεν έχετε τον χρόνο ή τα εργαλεία για να δημιουργήσετε τις παραπάνω κατασκευές, επικοινωνήστε μαζί μας στο styleitchicshop@yahoo.com  αποστέλλοντας φωτογραφίες και διαστάσεις του χώρου σας να σας κάνουμε τις προτάσεις μας ειδικά για τις δικές σας ανάγκες χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς....

1 σχόλιο:

  1. Άλλωστε το μότο είναι: "Η λογική θα σε πάει από Α ως το Ω, η φαντασία παντού." Βάλε και λίγο κόπο, μπορείς να κάνεις υπέροχα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή