Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΤΑΣΗ ΜΟΔΑΣ: ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΙΛΕΚΟ CHIC DIY



Πάντα μου άρεσε να ακολουθώ τις τάσεις της μόδας,   και παρόλο που πάντα είχα ιδέες για το πως να μεταμορφώνω τα ρούχα και να τα κάνω πιο ιδιαίτερα, προτιμούσα να μου τις υλοποιήσουν η μαμά μου ή η μοδίστρα μου μια και πρέπει να σας εξομολογηθώ ότι κυριολεκτικά απεχθάνομαι το ράψιμο. Βρήκα όμως αυτό το υπέροχο γιλέκο στο theseams.blogspot.com  το οποίο μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους, ιδέα που μπορεί να υλοποιηθεί και από την πιο αρχάρια από σας που θέλει να ακολουθήσει τα fashion trends


Τα μόνα που χρειάζεστε είναι
1 μεζούρα
1 ψαλίδι
1 μέτρο ύφασμα ελαστικό ή κάποιο που δεν ξεφτάει όταν το κόβεις
ή κάποιο παλιό παρεώ 



Βήμα 1: Διπλώστε το ύφασμα στη μέση από αριστερά προς τα δεξιά.

Βήμα 2: Με την ταινία μέτρησης, μετρήστε 16 εκατοστά προς τα πάνω και 16 εκατοστά προς τα κάτω   από τη διπλωμένο πλευρά. Στη συνέχεια κόψτε 20,5 εκατοστά δύο κατακόρυφες σχισμές.


Βήμα 3: Ανοίξτε το ύφασμα και θα πρέπει να υπάρχουν δύο ανοίγματα για τα χέρια σας.
Αν χρησιμοποιήσατε κάποιο ύφασμα που δεν ήταν ελαστικό, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να βάλετε μερικές μικρές βελονιές στα ανοίγματα των χεριών για να μην ξεφτάει.


Αυτό ήταν όλο! Μπορείτε να το φορέσετε ανοιχτό πάνω από ένα φόρεμα ή μπλούζα ή μαζί με μία ζώνη όπως στην πρώτη φωτογραφία!


Επίσης μπορείτε να το φορέσετε σαν απλό φουλάρι! Φανταστείτε τι υπέροχο θα δείχνει με κάποιο φωτεινό καλοκαιρινό ύφασμα... Τι λέτε, πάμε για ψώνια?

  






1 σχόλιο:

  1. Wow! This vest looks great :) I love it and I would definetely try this style...it's how do you say?...chich, very chic :) This outfit would work great woth a luxury watch. Keep up the good work!

    http://famouspeoplewatches.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή