Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

RECYCLING OLD TVs....


I have an idea.... Μια και η εποχή της επίπεδης οθόνης ήρθε ανεπιστρεπτί συχνά βλέπω στο δρόμο πεταμένες παλιές τηλεοράσεις,που κάποιοι βαρέθηκαν να τις πάνε στην ανακύκλωση. Βρήκα μερικές ιδέες για να τις ανακυκλώσουμε δημιουργικά! Μαζέψτε 3 τηλεοράσεις, η μία λίγο μεγαλύτερη από τις άλλες, αδειάστε το εσωτερικό,βάψτε τις σε διαφορετικά χρώματα με χρώματα κιμωλίας, και βιδώστε τις μεταξύ τους, και τέλος προσθέστε 4 ποδαράκια στη βάση! Μόλις έχετε δημιουργήσει μία μοντέρνα βιβλιοθήκη για νεανικό δωμάτιο!
ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:  
Ιταλικά χρώματα βάσεως γύψου, κατάλληλα για τοίχους αλλά και για ξύλινες επιφάνειες σε πολλές αποχρώσεις.  Χάρη στα υψηλά στερεά που περιέχουν, κάνουν τέλεια κάλυψη, έχουν μεγάλη ικανότητα απλώματος και δημιουργούν ομοιογενείς επιφάνειες με μικρό αριθμό στρώσεων.
 Μόλις τριφτούν δίνουν απαλό τελείωμα ή αντικέ εμφάνιση.
Δυνατότητα δημιουργίας επιθυμητής απόχρωσης μέσω υπολογιστή. 
Διατίθενται σε συσκευασίες
των 375ml και 750ml στην συμφέρουσα τιμή των 7.9e και 
14.5e αντίστοιχα.           
Αποστολή πανελλαδικά με μεταφορική ή courier  με μικρή  χρέωση.
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:Styleitchicshop@yahoo.com

photo  recaclat.org

Αν πάλι βαριέστε να τις βάψετε, αφήστε τις στο φυσικό γκρι μαύρο τους χρώμα το οποίο δίνει μια ρετρό αίσθηση. Αν διαθέτετε ένα χώρο σε βιομηχανικό στυλ, με εμφανή τούβλα και με έπιπλα που διαθέτουν μεταλικά στοιχεία, με ρετρό αναφορές την συγκεκριμένη κατασκευή θα μπορούσατε να την βάλετε ακόμα και στο σαλόνι! Η μόνη διαφωνία μου είναι τα παπούτσια τα οποία δεν θα διάλεγα να μπουν σε κοινή θέα. Τονίστε την ρετρό αισθητική κορνιζάροντας αφίσες από all time classic ταινίες, ένα πίνακα με τον Sinatra που θα φτιάξετε ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/sinatradid-it-my-wayportrait.html 

photo dirjournal.com

Αν πάλι βρείτε μόνο μία τηλεόραση, απλά  συμπληρώστε την ρετρό αισθητική με το vintage bar φτιαγμένο από μια παλιά βαλίτσα που θα βρείτε στην ανάρτηση http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html

photo television11thegreenists.com

Επίσης μία μόνο παλιά τηλεόραση βαμμένη σε έντονο χρώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βοηθητικό τραπεζάκι!

 aquariumcircvsmaximvs.com

Και μια τρελή ιδέα: Κάντε την παλιά σας τηλεόραση...ενυδρείο ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης   http://www.aquahobby.com/tanks/e_tank0307d.php. JUST DON T STOP RECYCLING.....5 σχόλια: