Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Reese Witherspoon’s Country House in Ojai Kalifornia

photo   www.housebeatiful.com
           
Το σπίτι της γνωστής ηθοποιού Reese Witherspoon’s που βρίσκεται  στο Ojai της Καλιφόρνια,  φωτογραφήθηκε από το περιοδικό http://www.housebeautiful.com/decorating/ireland-bold-bright-0308?click=main  και όταν αυτό ανήκε στην διακοσμήτρια Katryn Ireland η οποία ακολούθησε το country style με έντονες ισπανικές επιρροές. Ας ξεναγηθούμε...

Στο σαλόνι το πρώτο πράγμα που τραβάει τα βλέμματα είναι το εντυπωσιακό τζάκι με την επένδυση από πέτρα που δημιουργεί μια γωνιά χαλάρωσης.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Αλλάζοντας την επένδυση στο τζάκι, έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε το στυλ του δωματίου, μια και συνήθως το τζάκι αποτελεί το κεντρικό σημείο κάθε χώρου.   Ακόμα και βάφοντας πχ την παλιά επένδυση από τούβλα - που συναντάμε πολύ συχνά σε ελληνικά σπίτια- λευκή, αλλάζουμε άρδην τον χώρο, υιοθετώντας ένα πιο μοντέρνο country chic style. Μία παλιά πόρτα δημιούργησε αυτό το υπέροχο τραπέζι καθιστικού! Δείτε ιδέες για να διακοσμήσετε με παλιές πόρτες στην ανάρτηση http://styleitchic.blogspot.gr/2013/01/the-doors.html  ενώ υπάρχει δυνατότητα να σας κατασκευάσουμε εμείς αντίστοιχου τύπου τραπεζι στις διαστάσεις που επιθυμείτε. Για περισσότερες πληροφορίες αποστείλετε e mail:styleitchicshop@yahoo.com 

photo   www.housebeatiful.com

Στο δεύτερο καθιστικό οι ισπανικές επιρροές είναι κάτι περισσότερο από εμφανής σε έντονα πορτοκαλί χρώματα, και σε εντυπωσιακά χρωματιστά μοτίβα.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ:  Μία επίσκεψη στο μπαούλο της γιαγιάς θα σας προμηθεύσει με πολύχρωμα κιλίμια, που θα στρώσετε στο πάτωμα ή θα χρησιμοποιήσετε σαν κάλυμμα στην...πολυθρόνα! Ακόμα και στα τουριστικά καταστήματα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, και ιδιαίτερα στην Κρήτη θα  βρείτε απίστευτη ποικιλία από υφαντά, συχνά χειροποίητα, ιδανικά για county style. Συμπληρώστε την εικόνα φτιάχνοντας μόνοι σας ένα τραπέζι-κονσόλα από παλιές σανίδες παίρνοντας ιδέες από http://styleitchic.blogspot.com/2011/09/blog-post_30.html  

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:




ΤΡΑΠΕΖΙ  130X85 CM 235 EURO (ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ) 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM

photo   www.housebeatiful.com

Η πέτρα που έχει επενδυθεί στην πόρτα που οδηγεί στον χολ  είναι ίδια με αυτή του τζακιού. Μια κρεμάστρα στο χολ είναι πάντα απαραίτητη για να κρεμάμε τα πανωφόρια, μπαίνοντας στο σπίτι.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Επενδύοντας με πέτρα μία κεντρική πόρτα του σπιτιού, κάνετε πραγματικά...επένδυση, μια και με ελάχιστα χρήματα έχετε ανακαινίσει ένα χώρο! Φτιάξτε μόνοι σας μια οικονομική κρεμάστρα - καλόγηρο από καλάμια ακολουθώντας της βήμα βήμα οδηγίες που θα βρείτε εδώ http://styleitchic.blogspot.com/2011/06/blog-post.html και ράφια σε πολλές εκδοχές παίρνοντας ιδέες από http://styleitchic.blogspot.com/2011/03/ena-ana-white.html και αξιοποιήστε έτσι τον άχαρο χώρο του χολ οργανώνοντας τον παράλληλα! 

photo   www.housebeatiful.com

Η τραπεζαρία αποτελείτε από ένα απλό και κλασικό ξύλινο τραπέζι με εξίσου απλές ξύλινες καρέκλες. Το κιλίμι στο πάτωμα  σπάει την μονοτονία και δίνει χρώμα στο χώρο.
 ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Το τραπέζι μπορεί να αποτελεί απομεινάρι της φοιτητικής σας ζωής, ή οικογενιακό κειμήλιο όπως και το κιλίμι! Απλά βγάλτε το από την αφάνεια! Ή φτιάξτε μόνοι σας εύκολα και οικονομικά ένα τραπέζι από παλέτες ακολουθώντας την ιδέα παλαιότερης ανάρτησης που θα δείτε εδώ http://styleitchic.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html  

photo   www.housebeatiful.com

Η σκάλα που οδηγεί στον πάνω όροφο έχει επενδυθεί με πολύχρωμα πλακάκια χαρακτηριστικά της ισπανικής διακόσμησης τονίζοντας έτσι την παλαιότητα του ξύλου, δίνοντας παράλληλα χρώμα και στυλ.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ:   αγοράστε πλακάκια σε διαφορικά σχέδια.  Έτσι έχετε εξοικονομήσει  χρήματα γιατί  σίγουρα θα τα βρείτε σε προσφορά από απομεινάρια παρτίδας, μια και εσείς θα χρειαστείτε μικρότερη ποσότητα, αλλά θα έχετε δημιουργήσει μια μοναδική σκάλα που ίσως θα αποτελέσει το κυρίως διακοσμητικό στοιχείο του σπιτιού σας!

 photo   www.housebeatiful.com

Το υπνοδωμάτιο αποτελείται από ένα εντυπωσιακό ξύλινο κρεβάτι που θα ήταν το κατατάσσαμε ως κλασικό αν δεν υπήρχε η έντονου χρώματος αντίθεση του μοντέρνου πίνακα στον τοίχο.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: ένα κλασικό υπνοδωμάτιο με κλασικό κρεβάτι και λευκούς βαμμένους τοίχους γίνετε πιό μοντέρνο με την προσθήκη ενός πίνακα που θα δημιουργήσε μόνοι σας ακολουθόντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ http://styleitchic.blogspot.com/2011/04/make-your-own-art-its-so-easy.html  Συμπληρώστε την διακόσμηση με σεντόνια σε έντονα και χαρούμενα χρώματα και... 

             ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

   ΠΙΝΑΚΑΣ 30Χ99CM 70 EURO ΙΤΑΛΙΑΣ  ΣΕ FINE ART ΧΑΡΤΙ
(ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ) 
 ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM


δημιουργήστε το στυλ της Reese Witherspoon’s  με ελάχιστα χρήματα!
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου