Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2011

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΡΩΜΗ...

 Το ταξίδι είναι μία προσφορά του  http://www.partodosto.gr/

 Το partodosto.gr είναι η πιο σημερινή πρόταση αντίδρασης στους περιορισμούς και στο lifestyle της κατανάλωσης. Εδώ μπορείς να δώσεις στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχει άλλος τρόπος να ζεις, πιο έξυπνος και πιο ενεργός, κάνοντας κάτι καλό για σένα ή για τους άλλους. Στο partodosto.gr μπορείς να ανταλλάξεις αντικείμενα ή υπηρεσίες, να δωρίσεις ή να πουλήσεις κάτι που δεν χρειάζεσαι ή ακόμη και να ανακυκλώσεις.


Το partodosto.gr είναι ένας τόπος όπου μπορείς να συναντήσεις ανθρώπους και να συνδιαλλαγείς μαζί τους, μια δραστήρια πλατεία όπου μπορείς να δώσεις και να πάρεις, με τον τρόπο που σε συμφέρει. Εδώ τη δύναμη την έχεις εσύ.


Το partodosto.gr είναι φτιαγμένο για να σε βοηθήσει να ορίσεις ξανά τη σχέση σου με τα αντικείμενα ή το χρόνο σου. Προτείνει μία ουσιαστική και διασκεδαστική λύση στη σύγχρονη οικονομική πραγματικότητα, αλλά και ένα νέο, αισιόδοξο τρόπο ζωής, που προσπερνά το χρήμα με τη στενή του έννοια και επανακαθορίζει την αξία των καθημερινών πραγμάτων.


Αποστολή μας στο partodosto.gr είναι να ενώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους δίνοντάς τους τη δύναμη να αντιδράσουν και να εξελιχθούν. Τη δύναμη να ανταλλάξουν, να δωρίσουν, να ανακυκλώσουν και να αλλάξουν τη ζωή τους εξοικονομώντας χρήματα και δίνοντας τη δική τους αξία σε αντικείμενα, προϊόντα και υπηρεσίες.


Το δωρο του διαγωνισμου ειναι ενα τετραημερο ταξιδι στη Ρωμη για 2 ατομα
Για να λαβετε μερος στην κληρωση επισκεφθειτε αυτη τη σελιδα
Συμμετοχη στο διαγωνισμο μεχρι και 02/02/2012Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου