Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ellen DeGeneres Beverly Hills house...


Η διάσημη παρουσιάστρια Ellen DeGeneres φωτογραφήθηκε στο σπίτι της στο  Beverly Hills το οποίο είναι ιδιαίτερα "ζεστό" και φιλόξενο και σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Buff & Hensman και διακοσμήθηκε από την Melinda Ritz σε mix and match style.
LIVING ROOM:
Στο καθημερινό καθιστικό που βρίσκετε δίπλα στην κουζίνα ένα γαλλικό τραπέζι αντίκα του 18 αιώνα, συνδυάστηκε με ένα χαλί αντίκα και πίνακα μοντέρνας αισθητικής του Andy Warhol ενώ ο πίνακας αριστερά είναι του   Bill Traylor.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Ένα τυπικού σχεδιασμού καθιστικό με μπεζ-λευκό καναπέ που περιβάλλεται από λευκούς τοίχους, αποκτά ενδιαφέρον με την μίξη των στυλ και των υλικών. Συνδυάστε έπιπλα και πίνακες, που αποτελούν οικογενειακά κειμήλια, με μοντέρνους πίνακες ( που θα δημιουργήσετε μόνοι σας ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης: http://styleitchic.blogspot.com/2011/04/make-your-own-art-its-so-easy.html ), μοντέρνες καρέκλες, και  τραπεζάκι καθιστικού χειροποίητο φτιαγμένο από μασίφ ξύλο.
(Με αποστολή διαστάσεων και αναφορά χώρου, μπορούμε να σας αποστείλουμε προσφορά τιμής για κατασκευή χειροποίητου τραπεζιού ειδικά για τις δικές σας ανάγκες.)  

  ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

 ΠΙΝΑΚΑΣ  ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ FINE ART ΧΑΡΤΙ
 70Χ70CM MUSEUM COPY 115 EURO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM




Στο κυρίως καθιστικό κυριαρχούν οι απλές γραμμές στο σχεδιασμό του τζακιού και των επίπλων.Δύο ίδιοι καναπέδες με λευκά καλύμματα και πολλά μαξιλάρια, συνδυάστηκαν με  μπρεζέρες  κλασικού στυλ  και αντικείμενα διαφορετικού ύφους και στυλ.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Ανανεώστε εύκολα το καθιστικό σας τοποθετώντας καλύμματα ή αλλάζοντας τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια. Μην τοποθετήσετε τον αναμενόμενο καθρέπτη πάνω από το τζάκι, αλλά ένα ενδιαφέρον αντικείμενο όπως το vintage εξάρτημα κλωστοϋφαντουργίας και συνδυάστε το με μοντέρνο πίνακα, έθνικ αντικείμενα, αλλά και αγάλματα εμπνευσμένα από τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό όπως η προτομή του Ερμή που βλέπετε στην φωτογραφία... 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

ΣΕΤ ΜΠΡΕΖΕΡΑ ΜΕ ΣΚΑΜΠΟ   850 EURO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ +50EURO
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM

DINNING ROOM:


Στην τραπεζαρία ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο ξύλινο τραπέζι αντίκα του 17 αιώνα έχει συνδυαστεί με french style καρέκλες  και  έργο σε χαρτί του Warhol.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Συνδυάστε ένα μοναστηριακού τύπου τραπέζι, με καρέκλες που πιθανόν να έχετε στην αποθήκη σας -κειμήλια από κάποια γιαγιά ή θεία- ή θα αποκτήσετε με μια βόλτα στο Μοναστηράκι, με μοντέρνο πίνακα μεγάλων διαστάσεων αντίγραφο του γνωστού ζωγραφου. Δημιουργήστε ένα γλυπτό από από κορμό δέντρου που έχει τοποθετηθεί σε μια βάση. (δείτε περισσότερες ιδέες για να διακοσμήσετε με κλαδιά ή κούτσουρα κάθε δωμάτιο του σπιτιού στις αναρτήσεις: http://styleitchic.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html και http://styleitchic.blogspot.com/2011/11/part-2.html.) 

                                     ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

 ΠΙΝΑΚΑΣ  ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΕ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ FINE ART ΧΑΡΤΙ
 71Χ65CM MUSEUM COPY 110 EURO (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΔΩΡΑΝ ΜΕ ΚΟΥΡΙΕΡ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM


  ΚΟΥΖΙΝΑ:


Στα ντουλάπια της κουζίνας επιλέχθηκε λιτός σχεδιασμός και το απαλό πράσινο χρώμα το οποίο συνδυάστηκε με πλακάκια στους ίδιους χρωματικούς τόνους. Τα βλέμματα κλέβει η ειδική γυάλινη κατασκευή της οροφής η οποία φιλοξενεί είδη είδη οικιακής χρήσης.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Η σωστή επιλογή στο χρώμα του ξύλου κάνει την διαφορά, γι αυτό μπορείτε εύκολα να ανανεώστε παλία και κλασσικού σχεδιασμού ντουλάπια κουζίνας, με ελάχιστα χρήματα, απλώς προσθέτοντας χρώμα!(συμβουλές και tips για ένα σπίτι γεμάτο χρώματα στην ανάρτηση:  http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html
Τοποθετήστε μια παλιά ξύλινη σκάλα στην κουζίνα σας και κρεμάστε σε αυτήν τις κατσαρόλες ή τα πετσετάκια της κουζίνας δίνοντας country style ύφος στο χώρο ακολουθόντας τις οδηγίες της ανάρτησης: http://styleitchic.blogspot.com/2011/06/blog-post_23.html

 ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ:


Στην κρεβατοκάμαρα, επίσης η σωστή επιλογή του χρώματος κάνει την διαφορά. Το κεφαλάρι είναι από βελούδο και συνδυάστηκε με κομοδίνα διαφορετικά μεταξύ τους και με ethnic ξύλινο παγκάκι.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ:Κατασκευάστε μόνοι σας ένα αντίστοιχου τύπου κεφαλάρι ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης: http://styleitchic.blogspot.com/2011/11/blog-post_15.html,  και ένα παγκάκι από...σανίδα παίρνοντας έμπνευση από την ανάρτηση http://styleitchic.blogspot.com/2011/09/blog-post_30.html
Επίσης υπάρχει δυνατότητα να τα κατασκευάσουμε εμείς για σας. Αποστέλλοντας τις διαστάσεις και φωτογραφίες του χώρου στο styleitchicshop@yahoo.com θα σας κάνουμε προτάσεις ειδικά για τις δικές σας ανάγκες.
  ΒΕΡΑΝΤΑ Ή ΚΗΠΟΣ


Το μακρόστενο country style ξύλινο τραπέζι είναι αντίκα του 19ου αιώνα και συνδυάστηκε με ψάθινες καρέκλες  και ξύλινο σκαμπό και κονσόλα.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ:  Κατασκευάστε μόνοι σας ένα country style τραπέζι ή ακόμα και ολόκληρο νοικοκυριό από παλέτες ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης: http://styleitchic.blogspot.com/2011/08/blog-post_31.html. Ακόμα και αν δεν διαθέτετε κήπο μεταμορφώστε και το πιο μικρό μπαλκόνι σε μια μικρή "όαση"ακολουθώντας τις ιδέες της ανάρτησης http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_07.html και http://styleitchic.blogspot.com/2012/04/blog-post_05.html και τολμήστε να χρησιμοποιήσετε έπιπλα κήπου και βεράντας ενσωματώνοντας τα εντός του σπιτιού (εξοικονομώντας χρήματα μια και κοστίζουν λιγότερο) ακολουθώντας τα tips της ανάρτησης:http://styleitchic.blogspot.com/2011/09/blog-post.html.
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Αν σας αρέσουν οι παραπάνω ιδέες αλλά δεν έχετε τον χρόνο ή τα εργαλεία για να δημιουργήσετε τις παραπάνω κατασκευές, επικοινωνήστε μαζί μας στο styleitchicshop@yahoo.com  αποστέλλοντας φωτογραφίες και διαστάσεις του χώρου σας να σας κάνουμε τις προτάσεις μας ειδικά για τις δικές σας ανάγκες χωρίς καμία υποχρέωση αγοράς...

Και μην εμπνευστείτε μόνο από το στυλ της εσωτερικής διακόσμησης του σπιτιού της Ellen DeGeneres  αλλά και από το χιούμορ της...

- People always ask me "were you funny as a child? Well no, i waw an accountant"...

- "I feel like i have a hangover, without all the happy memoriew and mystery bruises."
Ellen DeGeneres


πηγή και φωτογραφίες:http://www.architecturaldigest.com

1 σχόλιο: