Τρίτη 6 Μαΐου 2014

TEENS N JEANS - ΦΙΛΑΝΘΩΠΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ...



Εκστρατεία Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης για Νέους με Οικονομικές Δυσκολίες

Teens n’ Jeans!



Η δύσκολη οικονομική περίοδος που διανύει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια  Οι πλέον αφανείς πληγέντες από αυτή την κρίση, είναι τα παιδιά και οι νέοι, των οποίων οι οικογένειες  πολλές φορές δεν είναι σε θέση να τους παρέχουν ούτε τα δεδομένα αγαθά με αποτέλεσμα πολλοί νέοι να απομονώνονται κοινωνικά ή εγκαταλείπουν το σχολείο.


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και το Σωματείο A.S.T.E.R.I., στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων διοργανώνουν από κοινού μία πρωτότυπη καμπάνια, με έντονο  ανθρωπιστικό, αλλά και περιβαλλοντικό χαρακτήρα, με τίτλο: «Teens n' Jeans». Η δράση εντάσσεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης «Συμμετέχω».Στόχος της καμπάνιας «Teens n' jeans», είναι η δραστηριοποίηση των νέων, προκειμένου να συμβάλουν στη συλλογή ελαφρώς μεταχειρισμένων jeans, με σκοπό να επιδιορθωθούν και να διατεθούν σε συνομηλίκους τους, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. 



Η εταιρεία «Seven Denim», υποστηρικτής της δράσης, θα αναλάβει να επιδιορθώσει τα jeans που θα συγκεντρωθούν.Πιστεύουμε ότι οι νέοι έχουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά!


Η έναρξη της δράσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014, στις 19.30, στο νέο Αμφιθέατρο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν με συμμετοχές γνωστών καλιτεχνών όπως οι COZA NOSTRA...  


Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην εκστρατεία, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά μέσω:
·         Website:
o        www.asteri.org.gr
o        www.iek-xini.edu.gr
o        www.medcollege.edu.gr
·         Social Media

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:Η δράση τελείται υπό την Αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, του Ρωσικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, της Λέσχης Σκαραβαίου Θεσσαλονίκης, των Todaylicious, του energy drink Shot, του All Print Κουταλιανός, του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, του ΣΥ.Γ.Α.Π.Α. και του Σ.Ι.Α.Β.Ε.. Χορηγοί Επικοινωνίας της δράσης, είναι η ιστοσελίδα schools.gr και η ιστοσελίδα mycampus.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου