Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ...



Οι περισσότεροι από εμάς λατρεύουμε τα Χριστούγεννα...
Και ήδη αρχίζουμε να σκεφτόμαστε για το πότε θα στολίσουμε το σπίτι μας...Αν σας φαίνεται ότι είναι ακόμα κάπως νωρίς για να στολίσετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, μπορείτε  όμως να αρχίζετε να ετοιμάζεται χειροποίητες κατασκευές για να  το πλαισιώσουν ή για να χαρίσετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ή σε φιλανθρωπικά bazzar...
Σήμερα σας προτείνω ένα πολύ όμορφο και εύκολο στην κατασκευή στεφάνι που βρήκα στο
http://www.craftberrybush.com/2012/09/burlap-canvas-and-hydrangeasa-fall.html.


Τα διακοσμητικά στεφάνια μπορείτε να τα διακοσμήσετε με πολλούς τρόπους: κρεμάσετε στην εξωτερική πόρτα του σπιτιού ή πάνω από ένα τζάκι ή σε συνδυασμό με ένα παλιό παράθυρο σαν φόντο στο κεφαλάρι ενός κρεβατιού, τονίζοντας το ρομαντικό-γαλλικό στυλ διακόσμησης...


ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ: 
-Κόψτε λωρίδες υφάσματος  και λινάτσας που θα κόψετε σε διάσταση 8 εκ πλάτος και 20 εκ. μήκος.
-Βουτήξτε τις προεραιτικά σε ένα φλιτζάνι καφέ ή τσαγιού και αφήστε τις να στεγνώσουν καλά αν θέλετε να δημιουργηθεί το χρωματικό εφέ της φωτογραφίας.



-Αρχίστε να δένετε με όχι πολύ σφιχτούς κόμπους τις λωρίδες γύρω από μια βάση στεφανιού από αφρολέξ εναλλάσσοντας τα υφάσματα.Αν θέλετε για μεγαλύτερη σταθεροτητα στερεώστε τα με καρφίτσες.


-Αρχίστε να προσθέτετε αποξηραμένα λουλούδια ή διάφορα άλλα διακοσμητικά όπως πχ υφασμάτινα φύλλα στερεώνοντας τα με καρφίτσες ή με το μπιστόλι σιλικόνης και το στεφάνι σας είναι έτοιμο!.



1 σχόλιο: