Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΚΟΧΥΛΙΑ


 

Το απόλυτα καλοκαιρινό decor  συνδυάζεται πάντα με την θάλασσα,επομένως δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα από το να διακοσμήσετε με κοχύλια... Η ιδέα είναι απλή και μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα και οικονομικά. Προμηθευτείτε με πιατέλες, βάζα και κοχύλια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα για να δημιουργήσετε το δικό σας όμορφο σκηνικό σε κάθε χώρο του σπιτιού, από το μπάνιο μέχρι και την κουζίνα. Κάθε σημείο γίνεται μοναδικό, ενώ η εκλεπτυσμένη αισθητική του ταξιδεύει τις αισθήσεις στις πιο ειδυλλιακές κρυστάλλινες παραλίες μετατρέποντας το σπίτι σε έναν ιδιωτικό παράδεισο.
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Tο λευκό και οι ουδέτερες αποχρώσεις του συνδυάζονται άψογα με το τιρκουάζ και εξυπηρετούν στο έπαρκο το rustic στυλ.


Τα κοχύλια συμμετέχουν εξίσου πετυχημένα και σε μοντέρνα διακόσμηση.


 Αν η τραπεζαρία κατέχει εξέχουσα θέση στο σαλόνι, τότε μπορείτε να την διακοσμήσετε με διαφόρων λογής κοχύλια.


Rustic διακόσμηση με καλοκαιρινή αύρα...Το λευκό επικρατεί...



Η κουζίνα είναι το τελευταίο σημείο που θα περίμενε κανείς να δει κοχύλια. Η συγκεκριμένη ιδέα ενδείκνυται για λευκές κουζίνες, καθώς τους χαρίζει εύκολα και οικονομικά μια καλοκαιρινή όψη.

Το μπάνιο είναι ίσως το καταλληλότερο σημείο για να διακοσμήσετε με κοχύλια χαρίζοντας του έτσι μια καλοκαιρινή αίσθηση.


Για τους πιο εκλεκτούς που αγαπούν την εποχιακή διακόσμηση, η ιδέα ενός κρεμαστού πολυελαίου από μικρά κοχύλια θεωρείται ιδανική.


Μικρές diy κατασκευές θα ομορφύνουν τους χώρους σας αλλά παράλληλα θα βοηθήσουν να περάσετε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ:
TIMH:4.80 euro -  http://mikk.ro/GKm

TIMH:6.20 eurohttp://mikk.ro/GKo

TIMH:6.20 eurohttp://mikk.ro/GKn 

TIMH:5.30 euro - http://mikk.ro/GKp




  







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου