Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

7 ΕΠΙΠΛΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ BY SPIROS SOULIS...


  

Eίτε έχετε δικό σας σπίτι είτε νοικιάζετε, η επιλογή των επίπλων αποτελεί πάντα μεγάλο πρόβλημα. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε έπιπλα που να μπορούν εύκολα να ταιριάξουν σε διάφορους χώρους στην περίπτωση που αποφασίσετε να μετακομίσετε ή απλά να αλλάξετε διαρρύθμιση στον χώρο σας. Αυτές είναι οι 7 καλύτερες επιλογές επίπλων που ταιριάζουν σε κάθε στυλ σπιτιού 
by Spiros Soulis.(http://spirossoulis.com/)


Σκαμνί Μπορεί να μην θεωρείτε τα σκαμνιά απαραίτητα έπιπλα για ένα σπίτι αλλά θα δείτε πόσο χρήσιμα είναι μόνο όταν αποκτήσετε τουλάχιστον ένα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν καρεκλάκι, σαν τραπέζι, για να ακουμπήσετε κάτι ή απλά σαν διακοσμητικό. Μια επίσης καλή ιδέα είναι να βάλετε 3-4 σκαμπό σε έναν χώρο δημιουργώντας ένα μίνι μπαρ ή ένα τραπέζι για κοκτέιλ
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σκαμπό ως στήριγμα για ένα όμορφο φυτό ή απλά για να ακουμπάτε τα πόδια σας μπροστά στον καναπέ όταν βλέπετε τηλεόραση ή διαβάζετε κάποιο περιοδικό όταν γυρίζετε κουρασμένοι από τη δουλειά.


Μπαούλα Τα μπαούλα είναι πολύ χρήσιμα για το σπίτι σας. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους ανάλογα με τις ανάγκες σας και επιπλέον αποτελούν πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ως διακοσμητικά στο σαλόνι ή αντί για τραπεζάκι στο υπνοδωμάτιό σας. Επιλέξτε ένα σχέδιο που δίνει στιλ στον χώρο σας αλλά μπορεί επίσης εύκολα να ταιριάξει σε διάφορους χώρους.


Πάγκος εργασίας Το συγκεκριμένο τραπέζι αποτελεί μια πολύ ωραία ιδέα διακόσμησης γιατί δίνει στιλ σε έναν χώρο και επιπλέον μεταφέρεται εύκολα σε περίπτωση που μετακομίσετε ή απλά θέλετε να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας.


Τραπέζι κονσόλα Το τραπέζι κονσόλα είναι ένα τραπέζι που σκοπό έχει να γεμίζει χώρους. Αν έχετε οποιονδήποτε χώρο στο σπίτι σας που σας μοιάζει άδειος μπορείτε να βάλετε ένα τέτοιο τραπεζάκι και να το διακοσμήσετε. Επίσης, αυτά τα τραπέζια είναι μια καλή λύση για το χολ, ώστε να ακουμπάτε τα κλειδιά σας και την τσάντα σας όταν επιστρέφετε κουρασμένοι στο σπίτι από τη δουλειά.


Μπιστρό τραπέζι Πρόκειται για μικρά κυκλικά τραπεζάκια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ένα σωρό διαφορετικές χρήσεις. Μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε για τραπέζι σε μια μικρή κουζίνα, να παίξετε εκεί κάποιο επιτραπέζιο ή ακόμα και για να διακοσμήσετε το χολ σας.


Παγκάκι Μπορεί το παγκάκι να μην σας φαίνεται απαραίτητο έπιπλο για το σπίτι σας αλλά αποτελεί έναν όμορφο τρόπο διακόσμησης που θα γεμίσει τον χώρο σας και επιπλέον έχει πολλές λειτουργικές χρήσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως τραπέζι, ως επιπλέον κάθισμα, για την τοποθέτηση βιβλίων ή για κάθισμα μπροστά από τον καθρέφτη του δωματίου σας.


Άνετη πολυθρόνα Μια άνετη πολυθρόνα αποτελεί πολύ όμορφη επιλογή για το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή ακόμα και το μπάνιο - αν αυτό είναι αρκετά μεγάλο. Επιλέξτε ένα διαχρονικό σχέδιο που μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί σε κάθε είδους διακόσμηση. Αυτές οι πολυθρόνες είναι πολύ ξεκούραστες για την ανάγνωση ενός βιβλίου, για χαλάρωση ή απλά για να κάτσετε στα γρήγορα να δέσετε το κορδόνι σας ή χαζέψετε στο tablet σας.
Τα παραπάνω έπιπλα αποτελούν άριστη επιλογή για κάθε είδους σπίτι και έχουν το καλό πως προσαρμόζονται εύκολα σε κάθε χώρο ενώ έχουν ταυτόχρονα πολλές χρήσεις. Επενδύστε σε μερικά από αυτά ώστε να μην ανησυχείτε για το πώς θα τα χρησιμοποιήσετε αν μετακομίσετε.

πηγή:http://spirossoulis.com/

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ενδιαφέρων άρθρο. Βρείτε σε μας τα πάντα γύρω απ το ελληνικό χειροποίητο έπιπλο!
    http://www.konstantaras.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή