Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

ΕΠΙΛΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ VIVECHROM...Γνωρίζουμε ότι η έμπνευση για τα χρώματα μπορεί να έρθει από οτιδήποτε, ένα μαξιλάρι, το αγαπημένο σας μπλουζάκι ή ακόμη από ένα έργο τέχνης!


Η πρωτοποριακή, ΔΩΡΕΑΝ, εφαρμογή Vivechrom Visualizer σας βοηθάει να ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ  ΧΡΩΜΑ, ΖΩΝΤΑΝΑ! Χρησιμοποιώντας τη μοναδική τεχνολογία  Augmented Reality,  έχετε στη στιγμή, μια ρεαλιστική εικόνα για το πώς θα φαίνεται το δωμάτιο σας, μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη!  Πειραματιστείτε με πιο έντονες αποχρώσεις ή βρείτε τις δικές σας χρωματικές επιλογές τώρα με σιγουριά!

 Επιπλέον, με τη νέα λειτουργία ”Photo Visualizer” http://www.vivechrom.gr/vivechrom-visualizer μπορείτε να ”βάψετε” φωτογραφίες και έτσι να δείτε πως θα φαίνεται το εξωτερικό του σπιτιού σας με νέα χρώματα!ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:
·                       Δείτε ρεαλιστικά τις αποχρώσεις Vivechrom στους τοίχους σας μόνο με ένα πάτημα στην οθόνη!
·                       ”Βάψτε” φωτογραφίες σας με το εσωτερικό ή το εξωτερικό του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας το νέο ”Photo Visualizer”!
·                       Πολλαπλοί συνδυασμοί αποχρώσεων για να επιλέξετε στη στιγμή
·                       Αποθηκεύστε εικόνες και αποχρώσεις και μοιραστείτε τις με φίλους!
·                       Αναζητήστε το πιο κοντινό  χρώμα μέσα από τη βεντάλια αποχρώσεων Vivechrom Best Collection.
·                       Δείτε τα προτεινόμενα προϊόντα που μπορείτε να  χρησιμοποιήσετε Kατεβάστε δωράν την εφαρμογή που θα βρείτε στο: http://www.vivechrom.gr/vivechrom-visualizer  και let's color...
K

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου