Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

OSCAR"S FASHION TRENDS...
Tα βραβεία της Ακαδημίας κινηματογράφου, τα γνωστά σε όλους  Oscar, ολοκληρώθηκαν πριν λίγες ώρες, δίνοντας μας έμπνευση για τα fashion trends που θα επικρατήσουν για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2016, κατευθείαν από το κόκκινο χαλί...

NEOROMANTIC:

Δανδέλα, ή λουλούδια, αποτελούν το βασικό συστατικό για νεο-ρομαντικό look,  επιλέχτηκε από την  Jennifer Lawrence (in Dior) και την   Chrissy Teigen(in Marchesa).

RED, ALWAYS CLASSY:Το κόκκινο αποτελεί μια κλασσική επιλογή αν θέλετε να εντυπωσιάσετε...Και επιλέχτηκε από την ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο, την Charlize Theron (in Dior)... BELT ON DRESSES:

Aνανεώστε κλασσικά ή όχι και τόσο εντυπωσιακά βραδυνα φορέματα, επιλέγοντας μια εντυπωσιακή ζώνη. Επιλέχτηκε από την νικήτρια πλέον Brie Larson (in Gucci) και την Jennifer Garner (in Atelier Versace).

ΠΛΙΣΣΕ:2TRENDS IN ONE DRESS:Πλισέ φορέματα, που πιθανόν θα έδειχναν βαρετά, αναδεικνύονται  από την επιλογή  ασυνήθιστων και εντυπωσιακών  αξεσουάρ...Επιλέχτηκε  από την   Hannah Bagshawe και την  Olivia Wilde (in Valentino Haute Couture).

GLAMOURUS SHINE:
Eεντυπωσιακά φορέματα από πούλιες, που η  απλότητας του σχεδίου διατηρεί την ισορροπία...Επιλέχτηκε  από την  Νaomi Watts και την Maria Menounos.


Εκτός από την μόδα, ας εμπνευστούμε από τον νικητή (μετά από πολλές υποψηφιότητες) Leonardo DiCaprio:Lets do not take this planite for granted, I do not take tonight for granted...
(Full speece video:http://bit.ly/24whWDC )

1 σχόλιο: