Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΕ ΜΠΑΟΥΛΑ...

photo treehugger.com

Τα μπαούλα όπως και οι βαλίτσες (όπως σας έδειξα σε προηγούμενη ανάρτηση  http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html ) μπορούν να προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο που πάντα είναι απαραίτητος, και παράλληλα να αποτελέσουν διακοσμητικά στοιχεία. Η παραπάνω φωτογραφία είναι μία μοντέρνα εκδοχή ενός μεταλλικού μπαούλου που με ροδάκια και μερικά ράφια, εξυπηρετεί τις ανάγκες ενός γραφείου, που μπορείτε να τοποθετείθει  από την κρεβατοκάμαρα έως το σαλόνι!


photo remodelista.com

Ένα παλιό μπαούλο που δεν έχετε βάψει και οι ατέλεις είναι εμφανείς προσδίδοντας του χαρακτήρα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βοηθητικό τραπεζάκι ακόμα και σε ένα καθιστικό με μοντέρνα έπιπλα. 

photo depoishome-boxer.blogspot.com

Αν θέλετε το μπαούλο να αποτελέσει κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο ενός χώρου, βάψτε το σε ένα έντονο χρώμα και ζωγραφίστε πάνω σε αυτό, ή κολλήστε ένα αυτοκόλλητο. Αυτή η ιδέα είναι μία πολύ καλή λύση αποθήκευσης παιχνιδιών σε παιδικό δωμάτιο που επίσης λειτουργεί και σαν μικρός καναπές, που θα φιλοξενεί τους φίλους των παιδιών σας.  

 photo afterverymerryvintagestyle.blogspot.com 

Ακολουθώντας τις βήμα βήμα οδηγίες της ανάρτησης  http://styleitchic.blogspot.com/2011/03/blog-post.html βάψτε πάνω σε ένα παλιό μπαούλο την αγγλική σημαία και μεταμορφώστε το σε μοντέρνο και trendy που μπορεί να διακοσμήσει κάθε εφηβικό δωμάτιο!

photo arleyandlockyer.blogspot.com

To μπαούλο της γιαγιάς αποτελεί ιδανικό τραπεζάκι σαλονιού για σπίτια με κλασσική διακόσμηση ή εξοχικά και αρχοντόσπιτα.

photo cozylittlehouse.blogspot.com

Μία καταπληκτική ιδέα ιδιαίτερα για μικρές κουζίνες είναι να βάλετε δύο μπαούλα το ένα μικρότερο από το άλλο δίπλα στο τραπέζι. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε τα έξτρα πιάτα, ποτήρια ή μαχαιροπίρουνα που χρησιμοποιείται μόνο όταν έχετε καλεσμένους, και βάζοντας ένα δίσκο πάνω από αυτά έχετε και ένα έξτρα βοηθητικό τραπεζάκι! 

photo interiors.blogspot.com

  Αποθηκεύστε τα σεντόνια και τις πετσέτες μέσα σε ένα μπαούλο και τοποθετήστε το στην κρεβατοκάμαρα με ένα vintage style φωτιστικό και δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα, για όνειρα γλυκά... 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ:
Image result for https://www.vidaxl.gr/p/60796/retro-megalo-mpaoylo-ksylino-sentoyki-thisayroy-kafe
ΜΠΑΟΥΛΟ 66Χ38Χ40CM:89e - http://mikk.ro/dE4
Image result for https://www.vidaxl.gr/p/60797/
ΜΠΑΟΥΛΟ 90Χ51Χ42CM:128e - http://mikk.ro/dE5

ΣΕΤ 2 ΤΕΜ.ΜΠΑΟΥΛΑ ΣΚΑΜΠΟ:300e
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:98X50X49CM - http://mikk.ro/iXu
Image result for https://www.vidaxl.gr/p/241026/tampoyre
ΜΠΑΟΥΛΟ ΤΑΜΠΟΥΡΕ ΠΤΙΣΣΟΜΕΝΟ :60e 
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:84.5Χ41Χ41CM  - http://mikk.ro/dE6

1 σχόλιο: