Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

ΩΡΑΙΟΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ...ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ


Μετά τον David Beckham και τον Cristiano Ronaldo ο ωραίος ως Έλληνας Θεοχάρης Ιωαννίδης προταγωνιστεί στην νέα καμπάνια του γνωστού οίκου Armani για τις Αμερική.   
Ένα πάρτι στον κήπο, κάτω από τον έναστρο ουρανό... Ποιος ξέρει τι μπορεί να ακολουθήσει...; Αυτό είναι το κόνσεπτ του νέου βίντεο για την καμπάνια του Giorgio Armani, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης




Ο πολυπράγμων ηθοποιός, τραγουδιστής και μοντέλο αποτέλεσε μια εξαιρετική επιλογή σύμφωνα με τα λεγόμενα τόσο του σκηνοθέτη όσο και του φωτογράφου: «Τον επιλέξαμε γιατί είναι πολύ εμφανίσιμος, ευγενικός, μυώδης και επαγγελματίας», είπε ο Τζάστιν Αντερσον.

«Έχει αγγελικό πρόσωπο, είναι εκφραστικός, πολύ ταλαντούχος και θα ήθελα πολύ να τον φωτογραφήσω ξανά», ήταν το σχόλιο του φωτογράφου ενώ ο βοηθός σκηνοθέτη Αντουάν Σεραφ πρόσθεσε: «Μου αρέσει πολύ γιατί έχει θετική ενέργεια. Ξαφνικά ήρθα στην Ελλάδα, είδα το κάστινγκ και μου άρεσε από την αρχή, ανοίγω το Vogue και τον βλέπω, είναι παντού». 




photo downtown magazine


O γοητευτικός ηθοποιός και μοντέλο δήλωσε σε συνέντευξη του στο περιοδικό DOWN TOWN για τo πως προέκυψε η   συνεργασία: Όσο σπούδαζα στην Νέα Υόρκη σκηνοθεσία και acting, είχα πολλές προτάσεις να κάνω modeling και, κάποιες από αυτές, τις αποδέχτηκα. Πριν 2 χρόνια που γύρισα στην Ελλάδα, είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Έλενα Χριστοπούλου, που είναι η μπούκερ μου, η οποία είναι από τους λίγους επαγγελματίες, σε αυτόν τον χώρο, που δουλεύουν όπως στην Αμερική. Οπότε, η συμμετοχή μου στην καμπάνια του Αρμάνι, έγινε πολύ απλά. Με πρότεινε, με είδαν και με πήραν. 

 

photo  people magazine


Σχετικά με τον διάσημο σχεδιαστή δήλωσε στην ίδια συνέντευξη: Έχουμε μιλήσει και μου έχει εκφράσει την επιθυμία του να συνεργαστούμε και μελλοντικά γιατί ήταν ήδη πολύ ευχαριστημένος από την καμπάνια που έγινε εδώ στην Ελλάδα. Θαυμάζω πολύ το έργο του και αγαπώ τη δουλειά του.

Δείτε τa video της καμπάνιας:





                                        
Armani Chase: http://www.youtube.com/watch?v=fWxb_poCspI





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου