Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Διακόσμηση Ραφιών: Τάσεις και ιδέες...


                                                                photo:pinterest.com

Η διακόσμηση ραφιών είναι κάτι που δεν είναι κάτι που συνήθως έχουμε υπόψη μας όταν τα οργανώνουμε. Τα ράφια εκτός από πρακτικό ρόλο, μπορούν να συμμετέχουν ενεργά και στη διακόσμηση του κάθε χώρου.

Πως να πετύχεις μία φανταστική Διακόσμηση στα ράφια σου;
  photos: pinterest.com

1 Ο κώδικας της μονοχρωμίας:

Δοκιμάζοντας να διακοσμήσεις τα ράφια σου με βάση έναν κοινό χρωματικό κώδικα, το αποτέλεσμα δε θα είναι ποτέ λάθος. Με το να τοποθετείς αντικείμενα με ίδιες χρωματικές αποχρώσεις στο ράφι, πετυχαίνεις ένα μίνιμαλ ύφος με φινέτσα και στυλ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

photos: pinterest.com

#2 Διακόσμηση ραφιών με αγαπημένα αντικείμενα: 

Όπως και το υπόλοιπο σπίτι, έτσι και τα ράφια σου χρειάζεται να αντανακλούν την προσωπικότητά σου. Διάλεξε τα αγαπημένα σου αναμνηστικά, βάλε τις καλύτερες φωτογραφίες σε εντυπωσιακές κορνίζες και οργάνωσε σε συλλογές τα βιβλία και τα κόμικ σου.

 

photos: pinterest.com

#3 Διακόσμηση ραφιών με βάση το υλικό:

Με το συγκεκριμένο στυλ επιτυγχάνεις μία ενδιαφέρουσα ομοιομορφία στα ράφια σου. Τοποθέτησε όλα τα ξύλινα αντικείμενα σε ένα ράφι και όλα τα γυάλινα σε άλλο και κλέψε τις εντυπώσεις. Να θυμάσαι ότι η διάταξή τους είναι το παν, οπότε κράτα τη διακόσμηση που ταιριάζει περισσότερο σε σένα!

 

photos: pinterest.com

#4 Κράτα την πρωτοτυπία:

Δε χρειάζεται να παίζεις πάντα με τους κανόνες. Διατήρησε μία ποικιλία στο ύψος του κάθε ραφιού και στην τοποθέτηση των αντικειμένων. Για παράδειγμα δε χρειάζεται όλα τα βιβλία να είναι στοιβαγμένα καθέτως σε κάθε ράφι. Οργάνωσε μερκά βιβλία σε ένα ράφι σε οριζόντια θέση και δίπλα σε αυτά βάλε βιβλία σε κάθετη θεση. Μπορείς επίσης να τοποθετήσεις ένα διακοσμητικό πάνω σε μία στοίβα με βιβλία για μία έξτρα πινελιά!
Ελπίζουμε να σου δώσαμε χρήσιμες ιδέες για τη διακόσμηση των ραφιών σου. Στόχος είναι να είναι και βολικά στο να τα χρησιμοποιείς αλλά και εντυπωσιακά στο να τα κοιτάζεις!

πηγή:douleutaras.gr4 σχόλια:

 1. According to Stanford Medical, It is in fact the one and ONLY reason this country's women get to live 10 years longer and weigh 19 KG lighter than we do.

  (And really, it has NOTHING to do with genetics or some secret exercise and really, EVERYTHING about "how" they eat.)

  P.S, What I said is "HOW", and not "WHAT"...

  Tap this link to uncover if this little quiz can help you unlock your true weight loss potential

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. This post is very informative. I hope you will share more information about this topic. My blog is all about that Hair_Patch_Hair_Style & Hair_Fall_Treatment. To Book Your Service ��+91-9873152223, +91-9250504810 and be our Happy Client Click Here for Contact us at What's app no: https://wa.me/919873152223. Address - Vardhman Diamond Plaza, First Floor D.B. Gupta Road Pahar Ganj New Delhi – 110055.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Its a very helpful post.
  We are expert in Best Hair Patch in Delhi, hair bonding and clipping system at the most affordable rates if you worry about your Hair Fall, Baldness etc. To Contact us call on +91 9873152223.
  Hair Replacement For Men

  ΑπάντησηΔιαγραφή