Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

DO IT YOUR SHELF ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΔΕΝΤΡΑ


photo www.bellemaison.com
  Πάντα μου άρεσαν τα διαφορετικά και ασυνήθιστα χριστουγεννιάτικα δέντρα! Γι αυτό το λόγο το 1994 έφτιαξα με ειδική κατασκευή ένα συρμάτινο δέντρο που μέχρι τώρα στολίζει το σαλόνι μου,
 γιατί τότε δεν υπήρχε η μόδα και η ποικιλία που υπάρχει σήμερα στον γιορτινό στολισμό! Όχι ότι δεν μου άρεσε να στολίζω το κλασσικό πράσινο δέντρο για ζεστή ατμόσφαιρα και σπιτική θαλπωρή, όμως σε κάποια γωνιά θα υπήρχε και ένα διαφορετικό δεντράκι που θα τραβούσε την προσοχή! Σας παραθέτω μερικές ιδέες οικονομικές εύκολες και πρωτότυπες και ελπίζω να τις ακολουθήσετε!
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: 
Κόψτε ένα κλαδί, αν θέλετε βάψτε το και με σπρέι σε χρώμα λευκό, χρυσό ή ασημί και στερεώστε το πάνω από το γιορτινό τραπέζι στολίζοντας το με ελάχιστες μπάλες!

photo www.freshome.com
Διακοσμήστε τον κεντρικό τοίχο της τραπεζαρίας σας με λουλουδένια λαμπάκια που θα κολλήσετε σε σχήμα δέντρου στον τοίχο με πιστόλι σιλικόνης ή με διπλή κολλητική ταινία που δεν αφήνει σημάδια και εντυπωσιάστε!

 photo www.homeguide.gr
Δημιουργήστε αυτό το καταπληκτικό οικολογικό δέντρο χρησιμοποιώντας σανίδες ξύλου! Αρχικά φτιάξτε μια βάση δημιουργώντας ένα σταυρό και στη συνέχεια κόψτε 3 τριάδες από σανίδες σε διαφορετικό μέγεθος κάθε φορά τις οποίες θα καρφώσετε την μία πάνω στην άλλη με διαφορετική κατεύθυνση. Δεν θα πρότεινα τα κεριά για ασφάλεια μια και το ξύλο είναι εύφλεκτο υλικό μπορείτε όμως να τα αντικαταστήσετε με ρεσώ ή στολίδια οικολογικά όπως κουκουνάρια και ξηρούς καρπούς!
(Αν δεν διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία ή ανάλογη εμπειρία μπορείτε να παραγγείλετε το συγκεκριμένο δέντρο, στις διαστάσεις που επιθυμείτε στέλνοντας mail: styleitchicshop@yahoo.com με την ένδειξη ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)


WHITE CHRISTMAS
Σε μία γλάστρα στερεώνετε ένα κλαδί που έχετε βάψει με λευκό σπρέι και το διακοσμήσετε με χάρτινα στολίδια σε διάφορα σχήματα αντικαθιστώντας την γιρλάντα με λευκό νήμα!

 ΔΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ

Φτιάξτε αυτό το οικολογικό δέντρο δημιουργώντας αρχικά ένα κώνο από χαρτί ή κοτετσόσυρμα και κολλήστε πάνω με σιλικόνη λάμπες που θα βρείτε από κάδους ανακύκλωσης που υπάρχουν πλέον σε πολλά καταστήματα και super marketς. Για πιο εντυπωσιακό και φωτεινό αποτέλεσμα, τοποθετήστε κάτω από τον κώνο μια σειρά πολύχρωμα λαμπάκια! 

CANTIES TREES
CANTIES TREES

Δημιουργήστε ένα κώνο από χαρτόνι και χρησιμοποιώντας λιωμένη κουβερτούρα ή γλάσο ζαχαροπλαστικής κολλήστε πάνω του γλυκά και ζαχαρωτά! Μια υπέροχη ιδέα για το στολισμό του κεντρικού τραπεζιού!

'Eνα οικολογικό χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από παλιά σανίδια για eco design!
(Αν δεν διαθέτετε τα κατάλληλα εργαλεία ή ανάλογη εμπειρία μπορείτε να παραγγείλετε το συγκεκριμένο δέντρο, στις διαστάσεις που επιθυμείτε στέλνοντας mail: styleitchicshop@yahoo.com με την ένδειξη ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ)

WISH YOU...

photo http://quotestation.blogspot.gr/

4 σχόλια: