Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΣΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟ MYSHOE.GR





Το myshoe.gr είναι το μεγαλύτερο, ελληνικό e-shop με μοντέρνα, ποιοτικά παπούτσια και αξεσουάρ σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και δωρεάν αποστολή στο χώρο σας. Η ONLINE SHOES συλλογή μας περιλαμβάνει επώνυμα γυναικεία παπούτσια, κλασικές γόβες, trendy μπαλαρίνες,μοκασίνιαγαλότσες, fashion αθλητικά, κομψές μπότες, μοντέρνεςτσάντες, ζώνες και καπέλα. Θα βρείτε επίσης μία μεγάλη συλλογή από ανδρικά και παιδικά παπούτσια με εξαιρετικό σχεδιασμό, ποιότητα και αντοχή.


ΜΠΟΤΑΚΙ 18.40 euro

Στο myshoe.gr θα βρείτε περισσότερα από 50 Top Brands, όπως Nike,All StarPumaTimberlandFornarinaVersaceKillahCavalli, Dolce & GabbanaNine West, που δημιουργούν μία μεγάλη συλλογή από επώνυμα παπούτσια γνωστών σχεδιαστών, που χαράζουν τη μόδα σε όλο τον κόσμο, στις πιο ανταγωνιστικές και χαμηλές τιμές της ελληνικής αγοράς.



ΑΘΛΗΤΙΚΑ PUMA 42 euro


Παράδοση / Επιστροφή
ΔΩΡΕΑΝ Παράδοση (για παραγγελίες εντος Ελλάδος):
Σε αντίθεση με άλλες ιστοσελίδες και ανεξάρτητα από την ποσότητα και την αξία της παραγγελίας, σας αποστέλουμε τα προϊόντα μας χωρίς να επιβαρύνεστε το κόστος μεταφοράς για αποστολές εντός της Ελλάδος. 
Δωρεάν αποστολή δε σημαίνει απαραίτητα και καθυστερημένη παράδοση. Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό και κάνουμε τα πάντα για να φτάσει στα χέρια σας γρήγορα.
Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα και παραδίδονται στην Αττική σε 1-2 εργάσιμες ημέρες και στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.


ΜΠΟΤΑ 25.60 euro
ΑΠΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ LINK ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΘΟΥΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ! 


Διεθνείς Αποστολές
Αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβαρύνονται με έξοδα ως εξής:
Έξοδα αποστολής για το πρώτο ζευγάρι 12€ και 5€ για κάθε επόμενο.
Οι επιστροφές γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.



Αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης
Οι παραγγελίες που αποστέλλονται σε χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιβαρύνονται με έξοδα ως εξής:
Έξοδα αποστολής για το πρώτο ζευγάρι 17€ και 10€ για κάθε επόμενο.
Οι επιστροφές γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη.
ΠΛΑΤΦΟΡΑ 34.60euro





ΔΩΡΕΑΝ Επιστροφή (365 ημέρες):
Επιθυμία μας είναι να είστε ευχαριστημένοι από τα προϊόντα μας. Αν παρόλα αυτά δε μείνετε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν μας μέσα σε 365 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του. Προϋπόθεση είναι αυτό να μην έχει φορεθεί και να επιστραφεί μέσα στο κουτί του. 
Η διαδικασία της επιστροφής είναι ΔΩΡΕΑΝ (μόνο εντός Ελλάδος) και πολύ απλή. Συμπληρώστε το ειδικό κουπόνι επιστροφής που θα βρείτε στη συσκευασία επιλέγοντας το σχέδιο προς αντικατάσταση και καλέστε την ταχυμεταφορική για να παραλάβει το δέμα. 
Οι επιστροφές, μέχρι να φτάσουν στην εταιρία μας, είναι ευθύνη του πελάτη. Για δική σας ασφάλεια, συνιστάται να κρατάτε την απόδειξη αποστολής της ταχυμεταφορικής.



Πληρωμή
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προσφέρονται δύο τρόποι πληρωμής προς δική σας διευκόλυνση. Μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας με αντικαταβολή ή με πιστωτική κάρτα.  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς να κάνετε τις αγορές σας πατήστε εδώ.





Επιστροφή χρημάτων
H επιστροφή χρημάτων είναι αποδεκτή μόνο στην περίπτωση που η παραγγελία σας αφορά υποδήματα που έχουν εξαντληθεί κι εσείς έχετε ήδη προβεί σε πληρωμή με την πιστωτική σας κάρτα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου