Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ENA ΡΑΦΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ANA WHITE


Όπως λέει και η ΑΝΑ ένα καλό σχέδιο είναι ένα έργο που είναι εύκολο να οικοδομήσουμε, σας εξοικονομεί χρήματα, απαιτεί μερικά εργαλεία, μπορεί να γίνει σε σύντομο χρονικό διάστημα, και utlizes υλικά καλά.  Με  απλά εργαλεία (μέτρο,  βίδες τρυπανι επίπεδο και ένα πινέλο)  μπορείτε να φτίαξετε το αρχικό ράφι ή πολλά όμοια και να κάνετε συνδιασμούς. Δείτε πως 
Ή γυρίστετο... .
Ή για το πώς αυτός ο τρόπος. . .
ή αυτόν τον τρόπο; 
Η να τοποθετήσετε πολλά μαζί κάνοντας σύστημα ραφιων δίνοντας έμφαση και στυλ σε ένα αδιάφορο τοίχο. Οι δυνατότητες απεριόριστες !  
 Αν θέλετε να το φτιάξετε δείτε παρακάτω τι θα χρειαστείτε:    
Λίστα αγορών
  •  5 μέτρα μήκος ξύλινη σανίδα 
  • 2 γωνίες μέταλλο σαν αυτά - είναι απλώς χρησιμοποιείται για να κρεμάσει τα ράφια στον τοίχο  
  • 3 / 4 "βίδες (θα χρειαστείτε μόνο 4 - δύο για κάθε μέταλλικό στήριγμα)
  • 2 "βίδες (για την τοποθέτηση στον τοίχο, 
Κόψτε  
  • 1 - 1 × 6 @ 36 "
  • 1 - 1 × 6 @ 15 "
  • 1 - 1 × 6 @ 9 "
Βήμα 1:  
Μετρήστε και σημειώστε  τα σημάδια, όπως φαίνεται παραπάνω.Αποκόπτουμε με προσοχή τις εγκοπές έξω με το παζλ.  
Βήμα 2: Συγκέντρωση
Τώρα σε αυτή τη φάση, θέλετε πραγματικά να δοκιμάσει την εφαρμογή. Βεβαιωθείτε ότι τα κομμάτια ταιριάζουν μεταξύ τους . Τραβήξτε τα χώρια και βάλτε κόλλα.Επανασυναρμολογήστε και να ρυθμίσετε  και αφήστε το να στεγνώσει κόλλα.
Βήμα 3: Κρεμαστά
Τώρα χρησιμοποιούν τη γωνία μεταλλικές ντίζες να "κολλήσει" τα ράφια όπως θα κάνατε με οποιαδήποτε εικόνα ή ράφι. Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε ένα στήριγμα στον τοίχο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα γυψοσανίδας σύστημα αγκύρωσης.  
Φινίρισμα
Δεν υπήρχαν ορατές τρύπες, έτσι απλά στη λειασμένη επιφάνεια εφαρμόζονται δύο στρώσεις χρώματος με αστάρι σε γυαλιστερό λευκό. Το φινίρισμα είναι πολύ δύσκολο να δούμε σε αυτή την φωτογραφία λόγω των συνθηκών φωτισμού   αλλά είναι σίγουρα   κομψό και μοντέρνο! Απολαύστε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου