Σάββατο, 14 Ιουλίου 2012

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΕ "ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ" 
 
 Η μοντέρνα αρχιτεκτονική έχει υιοθετήσει εδώ και χρόνια, την εμφανή ένταξη "ταπεινών υλικών" όπως  το σκυρόδεμα, ή τα τούβλα, στην αισθητική και το design ενός χώρου. Ας ξεναγηθούμε μαζί, σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό σπίτι που εφάρμοσε την παραπάνω τάση, έτσι ώστε, να δείτε τους δικούς σας, ημιτελές χώρους, από τελείως διαφορετική οπτική γωνία που πιθανόν να σας γλιτώσει και κάποια επιπλέον χρήματα...
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στο πάτωμα, δεν υπάρχει  ξύλο ή πλακάκια, αλλά δάπεδο βιομηχανικού τύπου. Στον τοίχο, τα τούβλα έμειναν εμφανή χωρίς σοβάντισμα και βάψιμο και συνδιάστηκαν με πάγκο και νεροχύτη από σκυρόδεμα.Το μοντέρνο στυλ στην κουζίνα, (που αποτελεί ενιαίο χώρο με την τραπεζαρία) τονίστηκε με μεταλλικές ηλεκτρικές συσκευές, και καρέκλες με μεταλλικές λεπτομέρεις, ενώ η επιλογή ξύλινης μακρόστενης "μοναστηριακής" τραπεζαρίας, δίνει "ζεστασιά" στο χώρο...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΕΝΗ 150+40X90CM
TIMH 365EURO (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COMΚΑΡΕΚΛΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΙ 39 EURO ( ΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COMΣτο καθιστικό τα ανόμοια μοντέρνα έπιπλα συνδυάστηκαν με το εμφανές σκυρόδεμα στην οροφή, τονίζοντας το βιομηχανικό σχεδιασμό και στυλ.

            ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

3ΘΕΣΙΟΣ ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΕ ΕΚΡΟΥ  ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ-ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:186X80X83 
 ΤΙΜΗ 334.50 ΕΥΡΩ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΦΠΑ) 
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ME ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM 
  


ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΕ ΔΕΡΜΑ, ΜΕΤΑΛΟ,ΞΥΛΟ ΤΙΜΗ:116  EURO(ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΠΑ)
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ:60X55X80
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΣΤΟΣ • ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM
 •    Ακόμα και στο μπάνιο, το τσιμέντο, αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό μια και ακόμα και ο νιπτήρας είναι τσιμεντένιος! Τίποτα όμως δεν μας εμποδίζει, από το να συνδυαστεί έξυπνα, με την...πολυτέλεια που προσδίδει το χρυσό χρώμα στους καθρέπτες!
  Το εμφανές και ακατέργαστο σκυρόδεμα, επεκτείνεται και στον εξωτερικό χώρο τονίζοντας τον minimal και λιτό σχεδιασμό της σκάλας,  που συνδυάστηκε με επίσης τσιμεντένιο δάπεδο το οποίο διαρρυθμίστηκε κατάλληλα, έτσι ώστε να φιλοξενεί ακόμα και δέντρα, τα οποία είναι τόσο ψηλά που χρειάστηκε να υπάρχει ένα άνοιγμα στην οροφή του μπαλκονιού, για να συνεχίζουν να μεγαλώνουν ανέμελα...  Τα εμφανή τούβλα- τα οποία δεν είναι καν τα διακοσμητικά που επιλέγουμε σε συγκεκριμένες κατασκευές, και τα οποία είναι ακριβότερα- αποτελούν βασικό αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό του κτιρίου!
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
  Το ημιτελές, δεν είναι πάντοτε κακόγουστο αν παρουσιαστεί με τον κατάλληλο τρόπο!


  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ: http://styleitchic.blogspot.gr/2012/06/blog-post_24.html


  photos http://www.building-bloc.com

  1 σχόλιο:

  1. Το ημιτελές, δεν είναι πάντοτε κακόγουστο.....ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙς!!!
   να σαι καλα!πολλα φιλια

   ΑπάντησηΔιαγραφή