Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ...ΔΥΟ...


Τα σχολεία άνοιξαν, και μαζί με αυτά αρχίζει  η σταδιακό τέλος στην ανεμελία του καλοκαιριού. Για να γίνει  η επιστροφή στην πραγματικότητα όσο πιο ανώδυνη γίνεται και με λιγότερες γκρίνιες, αρχίστε όσο πιο σύντομα μπορείτε να διαμορφώνεται το δωμάτιο των παιδιών προσαρμόζοντας το στην νέα σχολική χρονιά.

Μια και είναι σύνηθες δύο αδέλφια να μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο σήμερα θα σας προτείνω λύσεις για να δημιουργήσετε ένα «διπλό γραφείο» στο υπνοδωμάτιο των παιδιών,  που θα οριοθετεί τον προσωπικό τους χώρο και θα σας γλυτώσει από αρκετές <μάχες>…

ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ:
Αν διαθέτετε μεγάλα υπνοδωμάτια μπορείτε να τοποθετήσετε τα γραφεία ακριβώς δίπλα στο κάθε παιδικό κρεβάτι αφήνοντας ένα διάδρομο στο κέντρο του δωματίου όπως βλέπετε στην πρώτη φωτογραφία...

Εναλλακτικά μπορείτε να τοποθετήσετε ένα μεγάλο γραφείο σε κεντρικό σημείο του δωματίου έτσι ώστε κάθε παιδί να έχει την δικιά του πλευρά. 

 ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ:

 ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΜΙΑ ΕΣΟΧΗ: και τοποθετήστε εκεί γραφεία ανάλογης διάστασης εξοικονομώντας χώρο.


ΚΑΤΩ ΑΠΟ ENA ΠΑΡΑΘΥΡΟ: Ο τοίχος που πλαισιώνει ένα παράθυρο συχνά μένει ανεκμετάλλευτος λόγω του χώρου που απαιτείται για να ανοίγει.
Τοποθετήστε γραφεία λίγο χαμηλότερα από το παράθυρο, και ραφιέρες για αποθήκευση βιβλίων, αριστερά και δεξιά από αυτό.


MINI SIZE:Aπλά αγοράστε δύο όμοια γραφεία σε μικρότερη διάσταση μια και αν επιλέξετε  ανοιχτό χρώμα σε συνδυασμό με την  ομοιομορφία τους θα δώσετε την αίσθηση του οργανωμένου χώρου.


ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ:
Συχνά οι τυποποιημένες λύσεις δεν ταιριάζουν σε ένα ήδη διαμορφωμένο δωμάτιο. Επιλέξτε να διαθέσετε λίγα παραπάνω χρήματα που όμως θα διαμορφώσουν σωστά τον χώρο που θα κινούνται τα παιδιά σας για την επόμενη 6ετία τουλάχιστον. Παράλληλα αφού η κατασκευή γίνεται αποκλειστικά στις διαστάσεις που σας εξυπηρετούν, είναι εύκολο να την συνδυάσετε με τα ήδη υπάρχοντα έπιπλα…

Για ειδικές κατασκευές, συμβουλές και προτάσεις επικοινωνήστε στο:styleitchicshop@yahoo.com αποστέλλοντας παράλληλα μια φωτογραφία του χώρου.


πηγή:paidi.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου