Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

LET IT SNOW-MAN THEME PARTY FOR KIDS …



Αν το παιδί σας τυγχάνει να έχει γιορτή ή γενέθλια κατά την διάρκεια των γιορτών ή μέσα στον Ιανουάριο,  μπορείτε πολύ εύκολα και γρήγορα, ακόμα και αν το αποφασίσετε την τελευταία στιγμή-υποκύπτοντας στις πιέσεις-, να διοργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ με θέμα “Χιονάνθρωπος” ,ιδανικό τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια, και  χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα στο décor

 CENTER PIECE ΓΙΑ ΜΠΟΥΦΕ  Ή  ΤΡΑΠΕΖΙ:

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Στον μπουφέ ή το τραπέζι που θα φάνε τα παιδιά, δημιουργήστε ένα χιονάνθρωπο σαν center piece από πιατέλες (που βρίσκετε στο εμπόριο από 2-5 ευρώ)
Εναλλακτικά δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό στρώσιμο τραπεζιού φτιάχνοντας ένα  χιονάνθρωπο για κάθε παιδί,   από  δύο πλαστικά πιάτα σε δυο διαφορετικά μεγέθη. Χρησιμοποιήστε χαρτοπετσέτες για κασκόλ, πιρούνι και κουτάλι για χέρια, και λαχανικά για να δημιουργήσετε το πρόσωπο. Στολίστε τον με ένα χάρτινο καπέλο που θα κόψετε εύκολα από χαρτί περιτυλίγματος ή γκοφρέ-ορουντλέ χαρτί…
Δημιουργήστε μια καρέκλα αποκλειστικά για το παιδί που γιορτάζει φτιάχνοντας ένα χιονάνθρωπο από μια λευκή μαξιλαροθήκη, κουμπιά και ένα κασκόλ.


 Μια εναλλακτική ιδέα για center piece είναι να δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό σκηνικό τοποθετώντας στο κέντρο του μπουφέ ένα χιονάνθρωπο που είτε θα αγοράσετε έτοιμο, είτε θα δημιουργήσετε μόνοι σας από μπαλόνια ή 2 διαφορετικού μεγέθους χάρτινα φωτιστικά. 

ΕΥΚΟΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ DÉCOR:



1) Μεταμορφώστε την κεντρική είσοδο σε ένα τεράστιο χιονάνθρωπο κολλώντας με ταινία διπλής όψης χαρτόνι που θα κόψετε με τα χαρακτηριστικά του Διακοσμήστε με κασκόλ και λαμπάκια.
2)Mετατρέψτε λευκές χριστουγεννιάτικες μπάλες σε χιονάνθρωπους, που θα διακοσμήσουν τον χώρο του πάρτι, ζωγραφίζοντας με ανεξίτηλο μαρκαδόρο το πρόσωπο, και διακοσμώντας με γιρλάντες, χαρτί, κορδόνι που θα κολλήσετε με κόλλα.
3)Μετατρέψτε ένα λευκό τραπεζομάντιλο σε χιονάνθρωπο καρφιτσώνοντας χαρτόνια που απεικονίζουν τα χαρακτηριστικά του.

ΤΟΥΡΤΑ: 


Μεταμορφώστε εύκολα έτοιμα κέικ ή μια τούρτα που θα φτιάξετε εσείς, σε τούρτα με…θέμα:
 1)Κολλήστε περιμετρικά  musrlmulous στα οποία έχετε σχηματίσει το πρόσωπο του χιονάνθρωπου με λιωμένη κουβερτούρα, και συνδυάστε τα με  χρωματιστά κουφετάκια,και ζελεδάκια, για το σώμα και το κασκόλ…
 2)Στολίστε μια λευκή τούρτα με φράουλες στις οποιες έχετε κόψει περίπου στην μέση και τοποθετήσει σε κάθε μια από αυτές    musrlmulous στα οποία έχετε σχηματίσει το πρόσωπο του χιονάνθρωπου με λιωμένη κουβερτούρα.
3)Φτιάξτε δύο τούρτες ή κεικ, η μία μικρότερη από την άλλη και στολίστε τες με σαντιγί και ινδική καρύδα για να γίνουν λευκές. Σχηματίστε τις λεπτομέρειες    του χιονάνθρωπου με φράουλα, σοκολατένιες ελιές, ζαχαρωτά, και στολίστε τον με ένα κομμάτι σελοφάν ή κορδέλας για κασκόλ και δύο κλαδάκια για χέρια…
 ΓΛΥΚΑ:


CUP CAKES:Φτιάξτε απλά cup cakes ή αγοράστε έτοιμα και δημιουργήστε λευκή επιφάνεια  περιχύνοντας τα     με  λιωμένη σοκολάτας, γλάσο . λιωμένη βανίλια, ή πασπαλίζοντας με ινδική καρύδα. Σχηματίστε το πρόσωπο του χιονάνθρωπου με σταγόνες από λιωμένη κουβερτούρα και χρωματιστά κουφετάκια δημιουργώντας διάφορες παραλλαγές.


ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ: Φτιάξτε την αγαπημένη σας συνταγή για τρουφάκια, περάστε τα από λευκή σοκολάτα και πριν στεγνώσουν εντελώς κολλήστε με λίγη ακόμα σοκολάτα ένα oreo σαν καπέλο. Οταν στεγνώσει η επικάλυψη, δημιουργήστε το πρόσωπο του χιονάνθρωπου με λιωμένη κουβερτούρα

ΑΛΜΥΡΑ ΣΝΑΚ:


1)Φτιάξτε ένα ντιπ τυριού και παγώστε το σε δυο διαφορετικού μεγέθους στρογγυλά μπολ, πολύ καλά. Τοποθετήστε τα παγωμένα  ντιπ το ένα πάνω στο άλλο μέσα σε μια πιατέλα με κράκερ.
2)Φτιάξτε ποπ κορν και γεμίστε διάφανα πλαστικά ποτήρια στα οποια έχετε ζωγραφίσει  τα χαρακτηριστικά του χιονάνθρωπου και έχετε δέσει μια σατέν κορδέλα σαν…κασκόλ. 

ΠΑΙΧΝΙΔΙ:



Zωγραφίστε με μαρκαδόρο πάνω σε πλαστικά ποτήρια το πρόσωπο του χιονάνθρωπου και στοιβάξτε τα για να δημιουργήσετε ένα mini μπόουλινγκ που θα διασκεδάσει τα παιδιά. Μια παραλλαγή της ίδιας ιδέας είναι κατασκευή χιονάνθρωπου από κονσέρβες, τις οποίες θα βάψετε με σπρέι ή θα τυλίξετε σε λευκό χαρτί.
 ΓΛΥΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ:
   

Φτιάξτε  «γλυκούς χιονάνθρωπους¨»    απλά στοιβάζοντας 3 βάζα με ζαχαρωτά και καραμέλες, nutela το ένα πάνω στο άλλο, κολλώντας ένα χάρτινο καπέλο στην κορυφή και δημιουργώντας το πρόσωπο με αυτοκόλλητα ή με ένα ανεξίτηλο μαρκαδόρο, και όταν τελειώσει το πάρτυ χαρίστε τους στα παιδιά…


Περάστε σε καλαμάκια 3 mursmalous και κολλήστε στο επάνω μέρος με λιωμένη κουβερτούρα ένα μπισκότο ή μικρό ζαχαρωτό. Σχηματίστε τα μάτια- στόμα με λιωμένη σοκολάτα και διακοσμήστε με χρωματιστά κουφέτα. Τυλίξτε τα σε σελοφάν και προσφέρετε τα στους μικρούς καλεσμένους…


Περάστε στη μέση από κάθε  γεμιστό  μπισκότο  ένα ξύλινο ή πλαστικό καλαμάκι  και βουτήξτε τα σε λιωμένη λευκή σοκολάτα ή λιωμένη βανίλια. Αφού στεγνώσει η επικάλυψη σχηματίστε το πρόσωπο του χιονάνθρωπου με λιωμένη  σοκολάτα και κουφετάκια και τυλίξτε τα για να τα προσφέρετε σαν δωράκια στα μικρά παιδιά.   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου