Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΧΩΡΩΝ...


Με την κατάλληλη διακόσμηση ένας μικρός χώρος μετατρέπεται σε άνετο δωμάτιο, ενώ με τη λάθος μπορεί αντίθετα να γίνει αποπνικτικός. Δείτε ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που γίνονται σε μικρούς χώρους.
ΒΑΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΛΑ:Σε μικρούς χώρους είναι κλασικό φαινόμενο να βλέπουμε πάρα πολλά έπιπλα και διακοσμητικά. Αποφύγετε να βάζετε πολλά γιατί πετυχαίνετε ακριβώς το αντίθετο από αυτό που επιθυμείτε, δηλαδή ένα όμορφο σπίτι με σικ διακόσμηση. Οι παραφορτωμένοι χώροι είναι αποπνικτικοί και δημιουργούν ένταση και νεύρα χωρίς να το καταλαβαίνετε.
TIP: H διακόσμηση σε ένα μικρό χώρο πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο minimal με όμορφα και ιδιαίτερα διακοσμητικά.ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ: Αν δεν έχετε χώρο, δεν χρειάζεται να αγοράσετε καναπέ, τραπέζι και τραπεζάκια για κάθε πλευρά του καναπέ σας. Αγοράστε ένα καναπέ με γωνία, ή πάρτε ένα μεγάλο τραπεζάκι σαλονιού για να μην χρειαστεί να τοποθετήσετε πολλά μικρότερα. Μελετήστε καλά τον χώρο σας  για να δείτε τι ακριβώς χωράει και τι χρειάζεται για να φανεί ολοκληρωμένος. Μην κάνετε άσκοπες αγορές πριν μελετήσετε τον χώρο σας.TIP: Αν έχετε ένα μικρό σαλόνι  δεν χρειάζεται να αγοράσετε ένα τεράστιο καναπέ. Αγοράστε ένα διθέσιο και προσθέστε χρώμα στις λεπτομέρειες για να "γεμίστε" τον χώρο. ΜΗΝ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ ΤΟ ΧΡΩΜΑ: Το χρώμα βοηθάει ένα χώρο να δείξει πιο γεμάτος καθώς τραβάει την προσοχή. Βάψτε τον ένα τοίχο σε μια όμορφη απόχρωση για να δώσετε στιλ και χρώμα στο δωμάτιο σας. Δε χρειάζεται να το παρακάνετε με την χρήση πολλών και έντονων αποχρώσεων. Χρησιμοποιήστε τις με μέτρο. 


photo google.com

ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΑΣ: Μπορεί η βιβλιοθήκη να προορίζονταν παλιά για την τοποθέτηση βιβλίων, αλλά αυτό πλέον δεν ισχύει. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις βιβλιοθήκες και τα σύνθετα που έχετε στο σπίτι σας με διάφορους τρόπους. Βάλτε πάνω διακοσμητικά, κορνίζες, και τοποθετήστε τα βιβλία σας με διαφορετικούς τρόπους για να ξεφύγετε από την παραδοσιακή χρήση της βιβλιοθήκης. 

πηγή: http://spirossoulis.com/

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ: Αν ήδη διαθέτετε κάποια έπιπλα και θέλετε να συμπληρώσετε την επίπλωση του χώρου σας, σκοπεύετε να επιπλώσετε εξ αρχής οικιακούς ή επαγγελματικούς χώρους, επικοινωνήστε στο styleitchicshop@yahoo.com αποστέλλοντας φωτογραφίες του χώρου και κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τον χώρο που ονειρεύεστε και ανταποκρίνετε στα δικά σας οικονομικά πλαίσια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου