Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΡΥΨΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ & ΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΣΑΣ...


Με την έλευση των capital controls που ανάγκασαν πολλούς να μετατρέψουν το σπίτι τους σε mini τράπεζα, δεν  θα πρέπει να ξεχνάμε το θέμα της ασφάλειας. Δείτε παρακάτω μερικές έξυπνες κρυψώνες σε ευφάνταστα  μέρη του σπιτιού για τα κρύψετε τα χρήματα ή τα κοσμήματα σας...
ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ: Αξιοποιήστε την υδρόγειο και με άλλους τρόπους Μπορεί η υδρόγειος να είναι χρήσιμη για να μάθετε καλή γεωγραφία στα παιδιά, αλλά είναι χρήσιμη και ως αυτοσχέδιο θησαυροφυλάκιο! Κόψτε ένα κομμάτι της υδρογείου και βάλτε μέσα χρήματα και κοσμήματα. Βάλτε και πάλι πίσω το κομμάτι που βγάλατε και μόλις βρήκατε τη πιο τέλεια κρυψώνα για τα αντικείμενα αξίας που έχετε.Δεν πρόκειται να πάει σε κανενός το μυαλό τι μπορεί να έχετε εκεί μέσα.



ΒΙΒΛΙΟ: Αδειάστε ένα βιβλίο Βρείτε ένα βαρετό βιβλίο που πιάνει χώρο στη βιβλιοθήκη σας και κόψτε το εσωτερικά ώστε να φτιάξετε έναν κρυφό χώρο. Βάλτε εκεί μέσα τα κοσμήματα αξίας αλλά και χρήματα και τοποθετήστε το κανονικά στη βιβλιοθήκη σας μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία.
Κόψτε αρκετές σελίδες ενός βιβλίου για να φτιάξετε μια αυτοσχέδια κρυψώνα ή εναλλακτικά αγοράστε έτοιμα κουτιά βιβλία που κυκλοφορούν στην αγορά...




ΤΡΑΠΟΥΛΑ: Παραλλαγή της παραπάνω ιδέας. Κόψτε το εσωτερικό από τα χαρτιά μιας τράπουλας, και κολλήστε τα μεταξύ τους. Καλύψτε το επάνω και το κάτω μέρος με ολόκληρα χαρτιά. 


ΚΟΥΤΙ ΜΕ 2 ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ: 21.25euro - http://mikk.ro/HPr


ΔΙΣΚΟΙ ΒΙΝΥΛΙΟΥ: Οι παλιοί δίσκοι είναι η τέλεια ιδέα για να “ντύσετε” μια κούτα με αντικείμενα αξίας.Πάρτε ένα χάρτινο ή ξύλινο  κιβώτιο και κολλήστε πάνω του και γύρω γύρω δίσκους. Βάλτε το ανάμεσα σε κανονικούς δίσκους και τοποθετήστε μέσα στο κιβώτιο όλα τα πράγματα που θέλετε να προφυλάξετε από ενδεχόμενη κλοπή.



ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΠΟΥΡΑ:  Πάρτε μια μεταλλική θήκη πούρου, αδειάστε την, και τοποθετήστε μέσα φλασάκια με σημαντικά αρχεία ή και χρήματα. Κάντε μια τρύπα στο πάνω μέρος της πόρτας σας και βάλτε τη θήκη μέσα στο εσωτερικό της πόρτας.


ΤΡΟΦΙΜΑ: Μέσα σε ένα βάζο  τοποθετήστε ένα μικρότερο βάζο ή ποτήρι. Καλύψτε το εξωτερικό τοίχωμα, ρίχνοντας γύρω γύρω και από πάνω καλαμπόκι. Στο εσωτερικό βάζο τοποθετήστε τα χρήματα ή τα κοσμήματα και καλύψτε την επιφάνεια με λίγο ακόμα καλαμπόκι. Κάντε το ίδιο  σε διάφορα βάζα μέχρι να τα γεμίσετε όλα με τα κοσμήματα που θέλετε να προφυλάξετε.


Πίνακας - Καμβάς 60x3x60εκ. inart
ΠΙΝΑΚΑΣ 60Χ60cm: 13.30 euro -  http://mikk.ro/WtT
  
ΠΙΝΑΚΕΣ: Κρύψτε πίσω από πίνακες Μπορεί να είναι κλασική μέθοδος αλλά πιάνει. Βάλτε πίσω από τους πίνακές σας κλειδιά, χρήματα ή φτιάξτε ένα ντουλαπάκι τοίχου που να καλύπτεται από τον πίνακά σας. Με αυτόν τον τρόπο θα έχετε προφυλάξει σημαντικά αντικείμενα και θα νιώθετε πιο σίγουροι να αφήσετε για μερικές μέρες το σπίτι σας. 

ΣΚΑΜΠΩ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΜΕ ΚΡΥΠΤΗ ΤΙΜΑΛΦΩΝΣΚΑΜΠΩ ΚΛΕΨΥΔΡΑ ΜΕ ΚΡΥΠΤΗ ΤΙΜΑΛΦΩΝ

ΣΚΑΜΠΟ ΣΕ 4 ΧΡΩΜΑΤΑ 30Χ44cm: 13 euro - http://mikk.ro/bBo

ΣΚΑΜΠΟ: Σε ένα πλαστικό σκαμπό που μπορείτε να τοποθετήσετε στο μπάνιο, στο υπνοδωμάτιο ή στο παιδικό δωμάτιο, μπορείτε να κρύψετε χρήματα ή κοσμήματα, αν διαθέτει κρυφό εσωτερικό χώρο.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ:
 ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΒΙΒΛΙΟ CLEVER 103199
ΒΙΒΛΙΟ - ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ  ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ: 18e - http://mikk.ro/bBn
Image result for http://www.vour.gr/ ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ
ΜΕΓΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ - ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ  : 22.90 euro - http://mikk.ro/Zr0
Image result for http://www.vour.gr/vivlio-mystikos-apothikeutikos-xwros
  ΒΙΒΛΙΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ : 18.90 euro - http://mikk.ro/Zr1


SET 3ΤΕΜ ΒΙΒΛΙΑ ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΗΚΗ : 34  euro - http://mikk.ro/2Ng 






ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΕ LED 40Χ40cm: 29.50e -   http://mikk.ro/2Np  


ΠΙΝΑΚΑΣ  50Χ70cm: 9.90 euro -    http://mikk.ro/2Nq






πηγή:http://pestomou.info/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου