Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

7+1 λάθη στη διακόσμηση του υπνοδωματίου...


Το υπνοδωμάτιό είναι ο κατ’ εξοχήν χώρος που ηρεμείς και ξεκουράζεσαι. Υπάρχουν, παρόλα αυτά, κάποια λάθη που μπορεί να κάνεις σε ότι αφορά στη διακόσμησή του. Δείτε ποια είναι αυτά.

Η μεγάλη κουβέρτα είναι λάθος:Οι κουβέρτες έχουν την τάση να ζεσταίνουν έναν χώρο αλλά όταν είναι σε λάθος νούμερο (είναι υπερβολικά μεγάλες) μπορεί να φαίνονται περίεργες. Όταν, λοιπόν, θέλεις να αγοράσεις μία νέα κουβέρτα φρόντισε να μην είναι ούτε πολύ μεγάλη ούτε πολύ μικρή για το χώρο σου.

Ένα παραγεμισμένο γραφείο:Σίγουρα είναι πιθανό να έχεις ένα γραφείο στο υπνοδωμάτιό σου. Αν, όμως, πρέπει να το γεμίζεις με χαρτιά της δουλειάς καθημερινά τότε να θυμάσαι πως κάτι τέτοιο δε θα σε βοηθάει να ηρεμείς αλλά τελικά θα σε εκνευρίζει ακόμα περισσότερο.
Μια πολύ γεμάτη ντουλάπα:Ύστερα από μία μεγάλη εβδομάδα είναι λογικό η ντουλάπα σου να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Δε χρειάζεται, όμως, να παραμείνει έτσι. Φρόντισε να την τακτοποιείς τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα αν δεν είναι εφικτό να κάνεις κάτι τέτοιο κάθε μέρα.

Πόστερ χωρίς κορνίζα:Τα πόστερ χωρίς κορνίζα έδειχναν τέλεια στο φοιτητικό σου σπίτι αλλά από τη στιγμή που αποφοίτησες ήρθε η ώρα να ανανεώσεις και τα είδη τέχνης που έχεις στο “ενήλικο” σπίτι σου. Βγάλε την αφίσα των Νιρβάνα από τον τοίχο και διακόσμησε το δωμάτιό σου με όμορφα κομμάτια τέχνης.

Βρώμικα ρούχα παντού πεταμένα:Το να πετάς τα άπλυτα εδώ και εκεί δεν είναι πολύ καλή ιδέα ειδικά αν ο στόχος σου είναι να χαλαρώνεις σε αυτό το δωμάτιο. Φρόντισε να πάρεις ένα όμορφο καλάθι και να ρίχνεις εκεί όλα τα άπλυτα έτσι ώστε να διατηρείς το χώρο σου τακτοποιημένο.
Ένα υπνοδωμάτιο γεμάτο βιβλία:Το να έχεις βιβλία και περιοδικά στο δωμάτιό σου είναι ένας όμορφος τρόπος για να του δώσεις χαρακτήρα. Μην το παρακάνεις, όμως, παραγεμίζοντας το χώρο σου.
Λουλούδια:Η γλυκιά μυρωδιά που αναδύει ένα φρεσκοκομμένο τριαντάφυλλο δίνει μία ρομαντική πινελιά σε ένα υπνοδωμάτιο. Μόλις, όμως, το λουλούδι αρχίσει να μαραίνεται η μυρωδιά του δεν είναι πια τόσο ωραία. Απόλαυσε τα όμορφα λουλούδια σου αλλά καλό είναι να μάθεις να τα πετάς όταν είναι η ώρα.
Κιτς σεντόνια:Τα έντονα λουλουδάτα σεντόνια είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσθέσεις αυτό το “κάτι” στο δωμάτιό σου. Όταν, όμως, τα σεντόνια σου έχουν ζωγραφισμένη την barbie ή είναι τελείως αταίριαστα μεταξύ τους και κιτς τότε πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα, να τα πετάξεις και να πας στα μαγαζιά για ψώνια.




πηγή:http://www.cretewoman.gr/

12 σχόλια:

  1. Πολύ σωστά τα λάθη που επισημαίνετε! επειδή οι περισσότεροι είμαστε άσχετοι από διακόσμηση μπορεί να κάνουμε βασικά λάθη όπως αυτά. Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το χρώμα του κρεβατιού μου είναι κάπως έντονο και δεν ξέρω με τί χρώματα να το συνδυάσω. Το κεφαλάρι είναι τιρκουάζ, μπορείτε να οτ δείτε και εδώ https://elitestrom.gr/proionta/krevatia/kefalaria/frame/ Τί μου προτείνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισμήνη ευχαριστώ για τα θεττικά σου σχόλια. Μπορείς να μου στείλεις αν θες μερικες φωτο του χωρου ή των επίπλων για να βοηθήσω και να σε κατευθυνω λύνοντας σου τις απορίες στο styleitchicshop@yahoo.com

      Διαγραφή
  2. 스포츠토토 Usually I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man, Keep it up

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 토토 I have read your blog and I gathered some new information through your blog. Thanks for sharing the information

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. It's awesome in favor of me to have a web site, which is helpful designed for my know-how. thanks admin 카지노

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 온라인카지노 Excellent site you've got here.. It's hard to find high-quality writing like yours nowadays. I seriously appreciate individuals like you! Take care!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nice post. I learn something more challenging on distinct blogs
    everyday. It will always be stimulating to read content off their
    writers and practice a little something from their store. I’d choose
    to use some with all the content in my small weblog whether you do
    not mind.
    섯다

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. It is true that you need to listen to your body in order to understand the meaning of each pain or ache you get from time to time. Our body converts the stress it undergoes to pain so that we can actually understand that.
    안전놀이터

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. After looking into a few of the blog posts on your site, I seriously appreciate your way of blogging. 스포츠토토

    ΑπάντησηΔιαγραφή