Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΑΠΟ...ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ...


Την έκφραση " στέκεται σαν κούτσουρο" την χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε κάποιον ή κάτι που στέκεται άκαμπτα και άχαρα...Μόνο που αυτά τα κούτσουρα που θα σας δείξω όχι μόνο δεν είναι άχαρα  αλλά μπορούν να κοσμήσουν κάθε γωνιά του σπιτιού σας! Δείτε την παραπάνω φωτογραφία όπου απλώς προσθέσαμε ροδάκια σε ένα κούτσουρο και το μετατρέψαμε σε βοηθητικό τραπεζάκι τονίζοντας το country chic style του σαλονιού!

ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ:
taburetes-troncos-con-ruedasmanualidades.tv

Προσθέτοντας ροδάκια σε πάνω από ένα κούτσουρα, δημιουργήσατε ένα σετ από καθίσματα-σκαμπό για μία τραπεζαρία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εξωτερικό όσο και σε εσωτερικό χώρο και να συνδυαστούν με τον υπέροχο καναπέ από παλέτες και το αυτοσχέδιο σκίαστρο της ανάρτησης http://styleitchic.blogspot.com/2011/04/blog-post_17.html !

ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ:
photo bertelson-sectionaltheartofdoingstuff.com

Εδώ, αντί για ροδάκια τοποθετήθηκαν μεταλλικά πόδια, το ξύλο περάστηκε με ένα βερνίκι εξωτερικά το οποίο του δίνει μια ελαφρά γυαλάδα και συνδυάστηκε με μοντέρνο τραπεζάκι σαλονιού, ένα κλασικό καθρέπτη, και ένα καναπέ που ταιριάζει τόσο σε κλασικά σπίτια όσο και σε μοντέρνα.

Εξίσου εντυπωσιακό αποτέλεσμα δίνουν τα τρία ολόλευκα βαμμένα κούτσουρα με διαφορετικό ύψος το κάθε ένα που είναι πολύ εύκολο να κατασκευάσετε ακολουθώντας τις βήμα βήμα οδηγίες στο http://www.thriftyandchic.com/2011/06/wood-stump-coffee-table.html 

ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ:

 Η ατέλεια του σχήματος δημιουργεί  το στυλ! Εδώ δεν προστέθηκαν καν ροδάκια μια και η θέση είναι συγκεκριμένη και σταθερή, κάτι που κάνει το κόστος... μηδενικό!


Πάρτε μόνο μια...φέτα από το ξύλο, προσθέστε μεταλλικά πόδια και φτιάξτε αυτά τα υπέροχα τραπεζάκια ακολουθώντας τις βήμα βήμα οδηγίες στο   http://seakettle.com/?p=1285Ένα κούτσουρο κομμένο σε...φέτες, αποτελεί ένα υπέροχο... συναρμολογούμενο βοηθητικό τραπεζάκι του οποίου τα κομμάτια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σαν...σουπλά ή βάσεις σερβιρίσματος!
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ:
ΣΚΑΜΠΟ BAR-ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ:34Χ32Χ75CM

ΣΚΑΜΠΟ BAR-ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ:36Χ34Χ76CM

ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΚΑΚΙΑ STEEL ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ
 ΔΙΑΣΤΑΣΗ:33Χ32Χ30CM -  http://mikk.ro/kR2
 ΔΙΑΣΤΑΣΗ: (34Χ32Χ40CM)- http://mikk.ro/kR2
 ΔΙΑΣΤΑΣΗ:  (35Χ34Χ54CM) - http://mikk.ro/kR3
ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΑΚΑΚΙΑ STEEL ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΠΟΔΙΑ - ΔΙΑΣΤΑΣΗ:58X58X30CM

ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ:

Άλλη μια ατέλεια που δημιουργεί στυλ: οι κουφάλες του δέντρου δημιούργησαν τα ανοίγματα που χρησιμοποιήθηκαν σαν ...πόδια, ενώ οι εμφανής ρωγμές ταιριάζουν σε beach style, country,and rustic στυλ διακόσμησης!
   Αν προτιμάτε το πιο μοντέρνο στυλ, βάψτε την κορυφή του ξύλου με λευκό σατινέ χρώμα, ακολουθώντας το σχήμα του αν είναι ακανόνιστο, ή τον κύκλο αν αυτό είναι κυκλικό . Εναλλακτικά δώστε στο ξύλο ένα κωνικό εξάγωνο σχήμα με την βοήθεια ενός ξυλουργού, και στην συνέχεια βάψτε το ολόλευκο!  


Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται, και εδώ θα χρειαστείτε την βοήθεια τους για να μεταφέρεται ένα μεγάλο κορμό στον κήπο σας και μετά να ξεκουραστείτε πάνω σε αυτόν αφού θα τον χρησιμοποιήστε σαν ...παγκάκι! Έχετε λοιπόν τα μάτια και το μυαλό σας ανοιχτά, και θα επανέλθω με ...κλαδιά! Αρχίστε την συλλογή.... 
7 σχόλια:

 1. Thanks so much showing us your French Inspiration!

  Blessings... Polly
  French Cupboard &
  Counting Your Blessings

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Thanks for sharing! Love the wood painted WHITE! Crsip & refreshing! xo

  :D Lynda

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. I wish I knew where your contact link was, but instead I have to post this on your comments. I am glad that you have featured my project on your blog, but please do not feature it as your own on link parties or other sites. This is copyright infringement. Please remove any links that you have placed on any other websites that have featured my project.They are not yours to post.

  Thanks,
  Alicia @ www.thriftyandchic.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. I absolutely love each and every picture. Thank you so much for posting, you have inspired me!!! jules

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Who knew logs could be so chic. Thanks for linking up with DIY under $5!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Awesome post! I love the wood and that cute bee!
  I'm visiting you today from Diana Rambles. I hope you get a chance to stop by my blog and leave a comment, too!
  ~ Megin of VMG206
  Tile Photo Coasters ~ Gift Idea

  ΑπάντησηΔιαγραφή