Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ


 photo http://www.marthastewart.com/ 
Χρόνια πολλά σε όλους! Ελπίζω να περάσατε υπέροχα Χριστούγεννα! Πριν αρχίσετε να κάνετε απολογισμό χρονιάς και να πάρετε νέες αποφάσεις, λέω να οργανώσουμε ένα party! Εύκολα γρήγορα 
και οικονομικά θα στολίσουμε το σπίτι για το party της παραμονής. Προλαβαίνετε ακόμα και τώρα!

ΙΔΕΕΣ ΓΙA GLAMOURUS PARTY
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τότε το ασημί ή το χρυσό χρώμα είναι κατάλληλα για την διακόσμηση του
σπιτιού. Δίνουν λάμψη και glamour χωρίς απαραίτητα να έχετε ξοδέψει μια περιουσία!
Σε ένα παράθυρο κρεμάστε κάθετα γιρλάντες που θα φτιάξετε από ασημένιους ή χρυσούς χάρτινους κύκλους συνδεδεμένους μεταξύ τους με λεπτή κλωστή. Αν δεν διαθέτετε χρόνο θα έχετε το ίδιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα κάνοντας το ίδιο με τις γιρλάντες από χάντρες που υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά.  


Ένα απλό κλαδί βαμμένο με χρυσό ή ασημένιο sprey κρεμασμένο με κορδέλες στο κεντρικό σημείο του party αρκεί να κάνει την διαφορά!


Ένα λευκό τραπεζομάντιλο στρωμένο και ένα πολύ ψηλό βάζο με γκι στο κέντρο του τραπεζιού που αργότερα εύκολα αφαιρείται, δίνουν μια εντυπωσιακή εικόνα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο.
via creative jewish mom

Με μερικά χρυσά ή ασημένια κηροπήγια ή με μια μικρή κορώνα που θα φτιάξετε από ένα κουπ πατ μαγειρικής, λίγο κοτετσόσυρμα και χάντρες δημιουργείτε μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα χωρίς να προσπαθείσετε πολύ!  


wish tree
Ένα απλό κλαδί βαμμένο χρυσό ή ασημί σε μια γωνιά του σπιτιού και μερικά καρτελάκια για να γράφουν ευχές οι καλεσμένοι, θα φτιάξουν αυτό το ιδιαίτερο δεντράκι ευχών. Που ξέρετε, κάποιες από αυτές μπορεί να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2011!

 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου