Σάββατο, 8 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΥΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΛΟΝΙ...


photo: marcondesarchinhome.com

MODERN STYLE: Διαλέξτε καναπέδες σε λιτές γραμμές με μεταλλικές λεπτομέρειες και μονόχρωμα υφάσματα ή δέρμα. Τονίστε το χώρο με επιπλέον μεταλλικά στοιχεία σε ελάχιστα και σε απλές γραμμές διακοσμητικά αντικείμενα και δώστε έμφαση στο φωτισμό  Στο πάτωμα επιλέξτε πλακάκια και μάρμαρα που δεν έχουν πολλά σχέδια ή νερά ή ξύλο σε ανοιχτές αποχρώσεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:


ΚΑΝΑΠΕΣ GEMINI 314Χ242CM 1050 EURO
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:μέσω email: styleitchicshop@yahoo.com αποστολή πανελλαδικά με μεταφορική με έχτρα χρέωση 80 euro.   
photo supermemoria5x.com 

ETHNIC: Δώστε έμφαση στο έντονο χρώμα, σε κάθε στοιχείο του χώρου όπως τοίχους, έπιπλα και υφάσματα προσέχοντας όμως τον συνδυασμό  Τονίστε το έθνικ στοιχείο με διακοσμητικά αντικείμενα που μπορείτε να βρείτε εύκολα και συνήθως οικονομικά από ταξίδια ή υπαίθριες αγορές. Υιοθετείστε ξυλόγλυπτα στοιχεία σε έπιπλα, παραβάν ή διακοσμητικά που παραπέμπουν σε συγκεκριμένες κουλτούρες και πολιτισμούς.

photo furniture-design.net

RETRO:  Ένα παλιό σαλόνι που μπορεί να σκονίζονταν χρόνια σε μια αποθήκη δίνει την μοναδικότητα στο χώρο μια και δεν μοιάζει με τα συνηθισμένα βιομηχανοποιημένα έπιπλα. Αναδείξτε το με καινούργια μαξιλάρια σε έντονο χρώμα, διακοσμητικά στοιχεία σε μέταλλο και γυαλί και  τοποθετώντας ταπετσαρία σε ένα κεντρικό τοίχο,  η οποία μπορεί να έχει ρετρό αναφορές σε γραφικά ή χρώματα και μας δίνει άπειρες δυνατότητες επιλογής.

                         ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:


ΦΩΤΟΤΑΠΕΤΣΑΡΙΑ 115Χ175 45 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: μέσω e mail:styleitchicshop@yahoo.com αποστολή με Courier πανελλαδικά και έχτρα χρέωση 5 εύρώ.

photo luxury-furniture-design.net

FRENCE STYLE:  Το στυλ αυτό διακρίνετε για την κομψότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Τα έπιπλα κλασικά με ξύλο σκαλιστό στο χέρι το οποίο συνήθως βάφεται χρυσό για να συνδυαστεί με τον απαραίτητο μεγάλο και χρυσό καθρέπτη ως κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο.Τα υφάσματα διαθέτουν λουλούδια ή περίτεχνα σχέδια με χρυσές λεπτομέρειες ενώ τα λουλούδια κυριαρχούν τόσο στα χαλιά όσο και στις βαριές και από ακριβό ύφασμα κουρτίνες που καλύπτουν ψηλοτάβανα ξύλινα παράθυρα γι αυτό δώστε προσοχή στους συνδυασμούς των πολλών και διαφορετικών υφασμάτων.
                                ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

Πολυθρόνα - CHENILLE
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΚΩΔ ΖΕ7133 117 ΕΥΡΩ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: μέσω e mail:styleitchicshop@yahoo.com  αποστολή πανελλαδικά  δωρεάν.

photo Roche-Boboisarchinhome.com

CLASSIC: Διαχρονικό και κομψό με σκούρα χρώματα σε ξύλινα χειροποίητα συνήθως έπιπλα   με πινελιές χρώματος στα διακοσμητικά αντικείμενα και τα μαξιλάρια. Αν και κλασικό αυτό το στυλ διαθέτει παραλλαγές μια και μπορεί να  γίνει από πολύ βαρύ και luxury αν τονιστεί με έπιπλα και αντικείμενα αντίκες έως και ανάλαφρο συνδυάζοντας ένα μοντέρνο δερμάτινο χαλί ή μια νεοκλασικού στυλ πολυθρόνα. 
                                           ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ ΚΑΦΕ 200Χ92Χ76 ΔΙΑΣΤ. 1043 EURO  
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: μέσω e mail:styleitchicshop@yahoo.com  αποστολή πανελλαδικά με έξτρα χρέωση 50 ευρώ.

    photo livingsimplifiedbee.blogspot.com 

COASTAL: Ιδανικό αν διαθέτουμε σπίτια κοντά σε θαλασσινό τοπίο. Διαλέξτε λευκούς ή ριγέ καναπέδες και χαλιά, και συνδυάστε τα με έπιπλα που έχουν διατηρήσει το φυσικό χρώμα του ξύλου ή έχουν βαφτεί σε λευκό ή μπλε  Τελευταία διακοσμητική πινελιά, στοιχεία εμπνευσμένα από την θάλασσα στολίζουν υφάσματα, αντικείμενα και πίνακες. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:

Παραδοσιακός Καναπές Τριθέσιος Σκύρος White
    
ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΡΙΘΕΣΙΟΣ 643EURO ΚΩΔ ΖΕΙΑ747
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: μέσω e mail:styleitchicshop@yahoo.com  αποστολή πανελλαδικά  δωρεάν.


1 σχόλιο:

  1. φοβερές βιβλιοθήκες! να είχα χώρο και να είχα ένα δωμάτιο γεμάτο από κάτω μέχρι απάνω στον τοίχο βιβλιοθήκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή