Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ΓΑΜΟΣ: ΝΥΦΙΚΟ ME ΑΠΟΨΗ & ΕΚΠΤΩΣΗ-ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΕΣ ΝΥΦΕΣ



€99 για Ένα Εκπτωτικό Κουπόνι Αξίας €1200 για Σχεδιασμό και Αγορά Ενός Χειροποίητου Νυφικού με την Υπογραφή της Fashion Designer Dimitra Antonea.


€99 για Ένα Εκπτωτικό Κουπόνι Αξίας €1200 για Σχεδιασμό και Αγορά Ενός Χειροποίητου Νυφικού με την Υπογραφή της Fashion Designer Dimitra Antonea.

Ο γάμος δεν είναι απλά μια συμβολική τελετή, συμβολίζει την πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σας μαζί με το σύντροφό σας.
Έτσι και το νυφικό σας φόρεμα θα πρέπει να αντιπροσωπεύει κάθε πλευρά του χαρακτήρα σας και να ενσωματώνει τις ευχές σας για την καινούρια σας ζωή. Η ημέρα του γάμου δεν θεωρείται τυχαία η σημαντικότερη ημέρα της ζωής μας. Γι αυτό, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή, δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα στην τύχη. Ο σχεδιασμός και η δημιουργία του νυφικού πρέπει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα σας, το όραμα σας εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα και να είναι «εσείς». Ένα νυφικό που θα χάνει αν φορεθεί από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα.
/51/35/1300459133551.jpg
Για να γίνει αυτό όμως χρειάζεται το ταλέντο, η δημιουργικότητα και η σημασία στη λεπτομέρεια, στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη δουλειά της fashion designer Δήμητρας Αντωνέα και την έχουν φέρει στην πρώτη γραμμή των σχεδιαστών νυφικών φορεμάτων.
Σε ένα φιλικό, οικείο και ιδιαίτερης αισθητικής περιβάλλον, η DIMITRA ANTONEA και οι συνεργάτες της θα σας βοηθήσουν να συν-δημιουργήσετε μαζί τους το νυφικό των ονείρων σας φτιαγμένο από τα πιο ιδιαίτερα υλικά.
Όπως και η καινούρια σας ζωή.

Fashion Designer Dimitra Antonea

Αγαθάρχου 9, 10554 Ψυρρή
http://www.dimitra-antonea.gr/


Λίγα λόγια
  • Αποκτήστε το νυφικό των ονείρων σας με υπογραφή κύρους.
  • Μεταξωτά υφάσματα ταφτάς, μουσελίνα, οργάντζα, σατέν, ντουσές, τούλι.
  • Λεπτομέρειες απο δαντέλα και κρύσταλα Swarofski.


  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό. Τα κουπόνια δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά.
  • Ισχύς προσφοράς από 22/03/2011 έως 22/07/2011.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία στο 6937 151114.




1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή η προσφορά για αγορά νυφικού αλλά αργήσαμε...Πάντως οι περισσότερες νύφες την περίοδο της προετοιμασίας είναι σε κατάσταση νευρικής κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή