Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΜΙΑ ΣΤΗΛΗ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΦΩΣ...



 

Αυτό το υπέροχο φωτιστικό που μοιάζει με περίτεχνο γλυπτό είναι μια πανεύκολη και πολύ οικονομική κατασκευή από το 4douros.com


Εμπνευσμένο από σκηνικό ταινίας.... 

Αποτελείται από πάμφθηνους πλαστικούς κάδους απορριμμάτων ΙΚΕΑ, 7 τον αριθμό, και χριστουγεννιάτικα λαμπάκια! 







 Πιό συγκεκριμένα κόβουμε 7 στρογγυλές βάσεις από κόντρα πλακέ στη διάμετρο του στομίου του
κάθε κάδου και κατόπιν τις τρυπάμε στο κέντρο .  Περνάμε μία μεταλική βέργα φωτιστικού και αφού την στερεώσουμε με το αναλογο παξιμάδι ή ροδέλα τυλίγουμε γύρω της τα λαμπάκια και περνάμε ένα ένα τους κάδους και τις στογγυλές βάσεις.

  


Αυτό ήταν! Το εντυπωσιακό γλυπτό φωτιστικό είναι έτοιμο να στολίσει τον χώρο σας, προσωπικό ή ακόμα και επαγγελματικό!Νομίζω ότι είναι από τις πιο εύκολες κατασκευές που έχω δει και μπορεί να την φτιάξει και ο πιο αρχάριος! Θα πρότεινα να κάνετε και μια μικρότερη σε ύψος κατασκευή για τον κήπο ή την βεράντα σας! Σύντομα θα αναρτήσω εύκολες ιδέες για μικρούς κήπους και μπαλκόνια γιατί όσο και αν ο καιρός επιμένει να μας διαψεύδει, το καλοκαίρι πλησιάζει... ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!   




4 σχόλια:

  1. Hero, this is incredible!! I love the way the lamp turned out, and I can't believe you did it with waste baskets, that is so cool. I would love to try this out sometime. You gave a fantastic tutorial, so I'm sure I can figure it out now!!

    Thanks so much for linking up to my party :)
    I loved this so much, I featured you girl!
    Come grab a button girl, and display it proudly!

    Hugs, Bella **Features from week #40** @ Bella Before and After

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. amazing!! SUCH a good idea. I love ikea!! Thanks fo much for linking up to Your Whims Wednesday!

    ΑπάντησηΔιαγραφή