Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

THE ART OF DOING STUFF...ΣΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ



Η τέχνη του να κάνεις πράγματα  στην εσωτερική διακόσμηση και όχι μόνο, ξεδιπλώνετε με πολύ χιούμορ στο blog http://www.theartofdoingstuff.com/ στο οποίο μπορείτε να βρείτε υπέροχες κατασκευές και ιδέες διακόσμησης σπιτιού...



Όπως το παραπάνω μίνι τζάκι που φτιάχτηκε από...τζάμια κορνιζών και μια μεταλλική γλάστρα! (δείτε αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή εδώ http://styleitchic.blogspot.com/2011/02/blog-post_16.html ) 



Εμπνευστής και συγγραφέας του blog είναι η Κάρεν, μια παρουσιάστρια από τον Καναδά η οποία  χρησιμοποιεί την φαντασία της φτιάχνοντας κυρίως απλές κατασκευές που όμως κάνουν την διαφορά...

tapers2

...όπως αυτή η υπέροχη ιδέα με τα κεριά που επιπλέουν, ιδανική για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά και για κάθε εορταστική εκδήλωση όπως βάφτιση, γάμο, πάρτυ! (οδηγίες στο http://www.theartofdoingstuff.com/floating-taper-candles/ )

DSC_08111-220x220

ή αυτό το ξύλινο βοηθητικό τραπεζάκι που φτιάχτηκε από ένα...κούτσουρο! (Δείτε οδηγίες για να το κατασκευάσετε εδώ http://www.theartofdoingstuff.com/stumped-how-to-make-a-tree-stump-table/ και περισσότερες ιδέες για να χρησιμοποιήσετε κούτσουρα και κλαδιά και σανίδες στην εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας καθώς και στην διακόσμηση κήπου βεράντας  στις αναρτήσεις  http://styleitchic.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html και  http://styleitchic.blogspot.com/2011/11/part-2.html  και http://styleitchic.blogspot.com/2011/09/blog-post_30.html )



Το σπίτι της έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό  " STYLE AT HOME " παρόλο που η ίδια δηλώνει  ότι δεν έχει διαθέσει πολλά χρήματα για να την εσωτερική διακόσμηση σπιτιού γιατί " είναι...φτηνή!"  μια και έχει χρησιμοποιήσει πράγματα αγορασμένα από καταστήματα second hand,ακόμα και πράγματα που έχει βρει στο δρόμο!
Όπως αυτή η εντυπωσιακή πολυθρόνα που κρύβει την παλαιότητα και την ασχήμια της κάτω από λίγα μέτρα γούνινου υφάσματος, και έχει διασωθεί από κάποιο πεζοδρόμιο!
Για τους πιο δύσπιστους οι αποδείξεις στο παρακάτω video...



που αποδεικνύει ότι  :
YOUR JUNK IS SOMEBODY ELSE TRESURE...


2 σχόλια: