Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016

ΕΥΚΟΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΣΝΑΚΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ EURO FANS

 Bayern Munich for life:
Το Εuro είναι ένα από τα αθλητικά γεγονότα που «συντονίζει» εκατομμύρια αντρικού πληθυσμού για να το παρακολουθήσουν μπροστά σε μια οθόνη. Και φυσικά κάθε αγώνας πρέπει να συνοδεύεται από σνακ και φαγητό.

Δείτε παρακάτω εύκολες ιδέες για σνακ που μπορείτε να φτιάξετε για να κεράσετε την «κερκίδα» που θα μαζευτεί στο σπίτι σας για να παρακολουθήσει ένα αγώνα , και μπορούν να παρασκευαστούν από τον οποιοδήποτε έφηβο, φοιτητή, εργένη ή «μαμά σε απόγνωση».

Party Essen: Der Party Käse-Brotigel geht schnell & schmeckt lecker Wenn du ein Partyessen für 20 Personen planst, muss es am besten günstig, einfach und schnell gehen. Und genau hier kommt der...:

Αγοράστε ένα χωριάτικο ψωμί και δημιουργήστε χωρίσματα με ένα κοφτερό μαχαίρι αποφεύγοντας όμως  να κόψετε το κάτω μέρος του ψωμιού. Γεμίστε τα χωρίσματα με τυριά που λιώνουν (edam, gouda,  μοτσαρέλα), ζαμπόν, ή μπέικον  και μυρωδικά και βάλτε το ψωμί σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10-15 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Stuffed Baguette Recipe:

Αγοράστε μια μπαγκέτα, αφαιρέστε το εσωτερικό της και γεμίστε την με τυροσαλάτα ή ρώσικη σαλάτα και λαχανικά κομμένα σε κομμάτια. Τυλίξτε την σε σελοφάν, και τοποθετήστε την για μια με δύο ώρες στο ψυγείο. Κόψτε τις φέτες με ένα κουζινομάχαιρο  και σερβίρετε το πρωτότυπο ρολό

Salattorte                              -                                  Eine würzig-frische Torte mit frischem Salat und Knoblauchdressing:

Φτιάξτε εύκολα αυτήν την εντυπωσιακή αλμυρή τούρτα. Καλύψτε μια μεγάλη πιατέλα με φύλλα μαρουλιού ή φύλλα από λάχανο αφήνοντας να εξέχουν αρκετά. Στη συνέχεια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε εναλλάξ έτοιμες τορτίγιες τις οποίες καλύπτετε με τυροσαλάτα ή μαγιονέζα,  με λαχανικά, τυριά, βραστά αυγά κομμένα σε φέτες, ζαμπόν ή μπέικον. Πριν την σερβίρετε αφήστε την για λίγη ώρα στο ψυγείο για να δέσουν τα υλικά.

funny food - lustiges essen für gross und klein creativ zubereitet:

Δημιουργήστε αλμυρά cupcakes:Αγοράστε την γνωστή έτοιμη ζύμη για πίτσα που βρίσκετε στα ψυγεία των σούπερ μάρκετ και αφού την κόψετε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια, τοποθετήστε την σε λαδωμένο ταψί για cupcakes.( Αν δεν διαθέτετε τέτοιο ταψί, απλά τοποθετήστε τα τετραγωνάκια της ζύμης σε ένα απλό χαμηλό ταψί). Προαιρετικά καλύψτε την βάση με λίγη κέτσαπ, προσθέστε μπέικον, ντομάτα, τυρί ή ότι όποιο άλλο υλικό σας αρέσει και ψήστε στο φούρνο στους 180-200βαθμούς μέχρι να ροδίσει η ζύμη και να λιώσουν τα τυριά. 

funny food - lustiges essen für gross und klein creativ zubereitet:
Αγοράστε έτοιμη σφολιάτα και κόψτε την σε μακρόστενες ροδέλες. Τοποθετήστε πάνω τους μπέικον και στρίψτε ελαφρά την ζύμη. Τοποθετήστε τα σε ταψί με λαδόκολλα, αλείψτε την με λίγο χτυπημένο αυγό και ψήστε στους 200-220 βαθμούς τα  μπέικον στικς  μέχρι να ροδίσει η ζύμη.

Una sandía cortada como una pelota de fútbol:

Κόψτε με κοφτερό μαχαίρι, τμήματα της επιφάνειας ενός καρπουζιού έτσι ώστε να μοιάζει με μπάλα ποδοσφαίρου.

Fussballtorte:

Η  αγαπημένη σας συνταγή για  κέικ μπορεί να μετατραπεί σε…γήπεδο ποδοσφαίρου , αν καλύψετε την επιφάνεια με πράσινη τρούφα ή τριμμένη καρύδα βαμμένη με χρώμα ζαχαροπλαστικής, και δημιουργήσετε με λίγη λιωμένη λευκή σοκολάτα ή ακόμα και με αλμυρά στικς   τα τέρματα και την σέντρα.
Kαι να θυμάστε: 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου