Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑ


Kitchen Reveal {Before and After Photos}:

Η δεκαετία του 80, είναι από τις πιο αμφιλεγόμενες δεκαετίες σε ότι αφορά το στυλ, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε " τι ακριβώς σκεφτόμαστε" όταν επιλέγαμε , όχι μόνο ρούχα, αλλά και την διακόσμηση του σπιτιού μας. Αν διαθέτετε μια κουζίνα κατάλοιπο της εν λόγω δεκαετίας, τολμήστε να μεταμορφώσετε τα μασίφ ξύλινα ντουλάπια με χρώμα!
Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και σίγουρα πιο οικονομικό από το να τα αντικαταστήσετε,  ακόμα και αν δεν αναλάβετε εσείς το βάψιμο, αλλά κάποιος επαγγελματίας.
Σήμερα σας προτείνω 5 χρωματικές παλέτες , που ταιριάζουν σε κάθε στυλ σπιτιού για να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για τον χώρο σας.
ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ: Στην πρώτη φωτογραφία η κουζίνα βάφτηκε με λευκό χρώμα, την  πιο διαχρονική και σίγουρη επιλογή, ιδανική αν δεν είστε σίγουροι για το στυλ που θέλετε να ακολουθήσετε...Ταιριάζει τόσο σε μοντέρνα όσο και σε κλασσικά σπίτια.    

marie kondo before after - Google Search:

ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ: Μπορεί να σας φαίνεται τολμηρό αλλά στην ουσία είναι τόσο ουδέτερο όσο το λευκό χρώμα. Το μαύρο χρώμα θα καλύψει μικροατέλειες και μικροφθορές των ντουλαπιών, ενώ θα αναδείξει κάθε απόχρωση ξύλου που βρίσκεται στο χώρο σε έπιπλα ή πάγκους κοπής.


Kitchen:

ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ: Ουδέτερες αλλά πολύ γήινες, δίνουν μια "ζεστασιά" στο χώρο,  ενώ συνδυάζονται υπέροχα με ξύλινα βιομηχανικού τύπου ράφια, και εμφανώς "φθαρμένα" έπιπλα, την πιο hot διακοσμητική τάση, των τελευταίων ετών.

Gorgeous grey kitchen makeover before and after:

ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ: Επιλέξτε ανοιχτές ή σκουρότερες γκρί αποχρώσεις, αν θέλετε να μεταμορφώσετε μια "άχαρη και αδιάφορη" κουζίνα σε μοντέρνα και στιλάτη σε χρόνο...dt...

 Spring is in full bloom here in P-town and all these jaw-dropping, colorful signs of life are giving me the urge to revive our indoor space with the same lively vibe! Most of our home is based in a neutral palette so I’m looking...:

ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ: Ιδανικό για κάθε Ελληνικό σπίτι, σε ανοιχτές ή σκούρες αποχρώσεις,  θα αναδείξει είτε το μοντέρνο είτε το παραδοσιακό στυλ, οποιουδήποτε εξοχικού, και θα αναδειχτεί άψογα από το άπλετο Ελληνικό φως...

LOLV EP3064 - Jillian 2

ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΙΜΩΛΙΑΣ - ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:https://www.facebook.com/styleitchic
Ιταλικά χρώματα βάσεως γύψου, κατάλληλα για τοίχους αλλά και για ξύλινες επιφάνειες σε πολλές αποχρώσεις.  Χάρη στα υψηλά στερεά που περιέχουν, κάνουν τέλεια κάλυψη, έχουν μεγάλη ικανότητα απλώματος και δημιουργούν ομοιογενείς επιφάνειες με μικρό αριθμό στρώσεων.
 Μόλις τριφτούν δίνουν απαλό τελείωμα ή αντικέ εμφάνιση.
Δυνατότητα δημιουργίας επιθυμητής απόχρωσης μέσω υπολογιστή. 
Διατίθενται σε συσκευασίες
των 375ml και 750ml στην συμφέρουσα τιμή των 7.9e και 
14.5e αντίστοιχα.           
Αποστολή πανελλαδικά με μεταφορική ή courier  με μικρή  χρέωση.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ:Styleitchicshop@yahoo.com

Όποιο χρώμα και αν επιλέξετε, να θυμάστε ότι η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού και...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου