Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΤΡΟΛΕΥ ΜΕ SPRAY

 

Αν βαρεθήκατε τους λευκούς τοίχους του διαδρόμου σας ή οποιουδήποτε δωματίου και αναζητάτε ένα statment piece που θα δώσει προσωπικότητα στο χώρο σας, χωρίς όμως να ξοδέψετε πολλά χρήματα, δείτε το εντυπωσιακό έπιπλο-troley της πρώτης φωτογραφίας...

 


...το οποίο ήταν ένα άχαρο και χωρίς στυλ τρόλευ που βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, που μεταμορφώθηκε με χρώμα σε σπρέι  σε ελάχιστο χρόνο από το:  http://lovelyindeed.com/Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα απλή. Αρχικά καθαρίστε πολύ καλά το τρόλεϊ,  και αφαιρέστε τα μεταλλικά του στοιχεία όπως χερούλια ή ροδάκια. Αν το μεταλλικό τρόλεϊ έχει υπολείμματα από φθαρμένη μπογιά αφαιρέστε τα τρίβοντας με μια σκληρή βούρτσα, και καθαρίστε σχολαστικά έτσι ώστε να μπορέσετε να το βάψετε...Στη συνέχεια ψεκάστε το τρόλεϊ με σπρέι στο χρώμα που επιθυμείτε. Επιλέξτε έντονα χρώματα που θα δημιουργήσουν εντυπωσιακή αντίθεση με τους λευκούς τοίχους. Το σπρέι, δεν θα καλύψει με τον πρώτο ψεκασμό την επιφάνεια, όπως θα κάλυπτε μια ρευστή μπογιά, γι αυτό το λόγο, αφού στεγνώσει το πρώτο χέρι, επαναλάβετε την διαδικασία επιμένοντας στα σημεία που δεν καλύφτηκαν την πρώτη φορά. Το συγκεκριμένο έπιπλο, περάστηκε 4 φορές με σπρέι, μέχρι να καλυφθεί εντελώς με χρώμα. 


Αφού στεγνώσει, τοποθετήστε τα ροδάκια και τα μεταλλικά στοιχεία, και διακοσμήστε με χρηστικά ή διακοσμητικά αντικείμενα ή μετατρέψτε το σε μίνι μπαρ, για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου