Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

COURTENEY COX' S HOUSE IN MALIBU

photo elledecor.com

Το περιοδικό ELLE DECOR φωτογράφισε το σπίτι της διάσημης ηθοποιού Courteney Cox, στο Μalibu. Πρόκειται για ένα ανακαινισμένο αγροτόσπιτο στο οποίο διατηρήθηκε η αίσθηση του παλιού αχυρώνα, κάτι που ήταν επιθυμία της ηθοποιού που πριν ακολουθήσει το όνειρο της στο Χόλιγουντ ήθελε να σπουδάσει αρχιτεκτονική! Εδώ την βλέπουμε φωτογραφημένη στην είσοδο μπροστά σε ένα μοντέρνο και υπερμέγεθες έργο τέχνης.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Φτιάξτε μόνοι σας εύκολα και οικονομικά ένα έργο τέχνης σε μεγάλο μέγεθος, το οποίο θα δώσει χαρακτήρα σε ένα αδιάφορο χώρο όπως πχ ένας διάδρομος,  ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης    http://styleitchic.blogspot.com/2011/04/make-your-own-art-its-so-easy.html 


                                               photo elledecor.com

Εδώ βλέπουμε μια άλλη οπτική γωνία της εισόδου, όπου ο μοντέρνος και φωτεινός πίνακας έχει συνδυαστεί με ένα κλασικό και μουντό, δημιουργώντας μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Διακοσμήστε στον ίδιο χώρο, παλιά και καινούργια αντικείμενα, κάνοντας τον πιο ενδιαφέρον. Τοποθετήστε πάνω σε δύο κομμάτια κορμού δέντρου, ένα παλιό ξύλο αφού τρίψετε την επιφάνεια και το περάσετε με το  κατάλληλο βερνίκι, και δημιουργήστε μία κονσόλα! 


ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:


Μπορείτε να παραγγείλετε ξύλο στις διαστασεις και το χρώμα που επιθυμείτε  που θα έχει επεξεργαστεί κατάλληλα από τον κατασκευαστή κ.Τάσο και θα έρθει έτοιμο στο χώρο σας.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ:styleitchicshop@yahoo.com
Εναλλακτικά, φτιάξτε μία κονσόλα από παλιές βαλίτσες παίρνοντας ιδέες από την ανάρτηση  http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html  

                                                       photo elledecor.com

Η κουζίνα ακολουθεί το μοντέρνο στυλ διακόσμησης και κυριαρχούν η  απλότητα και οι τόνοι του λευκού και του γκρι ενώ μοναδικό στυλ δίνουν τα παλιά σκαμπό του πάγκου.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Χρησιμοποιήστε τα παλιά έπιπλα της γιαγιάς ή αυτά που αγοράσατε σε κάποιο παζάρι, σε μοντέρνους χώρους, αφού τα βάψετε ανάλογα με το στυλ που θέλετε να ακολουθήσετε παίρνοντας ιδέες από την ανάρτηση: http://styleitchic.blogspot.com/2011/06/blog-post_07.html  Εναλλακτικά, αγοράστε καινούργια έπιπλα, που έχουν retro ή vintage στυλ.

  ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΓΟΡΑΣ:


ΣΚΑΜΠΟ BAR ΣΕ VINTAGE ΣΤΥΛ ΣΕ ΔΕΡΜΑ PU
ΧΡΩΜΑΤΑ: ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ-ΛΕΥΚΟ - ΤΙΜΗ:68.88 EURO
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ 
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ: STYLEITCHICSHOP@YAHOO.COM


                                                         photo elledecor.com



Ένας υπέροχος ξύλινος καναπές "κτισμένος" στον τοίχο δημιουργεί μια γωνιά για χαλάρωση και    συνδυάστηκε με ένα απλό στρογγυλό βοηθητικό τραπεζάκι από ξύλο και τζάμι.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ; Το  τραπεζάκι του κήπου με τζάμι, μπορεί να τοποθετηθεί σαν βοηθητικό στο σαλόνι! Φτιάξτε μόνοι σας ένα υπέροχο καναπέ-κρεβάτι από παλέτες ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης  http://styleitchic.blogspot.com/2011/04/country-chic.html ή παραγγείλετε τον για να τον κατασκευάσουμε εμείς στην διάσταση και το χρώμα που επιθυμείτε αποστέλλοντας φωτογραφίες του χώρου και διαστάσεις στο: styleitchicshop@yahoo.com.


photo elledecor.com
Η κρεβατοκάμαρα είναι διακοσμημένη σε λιτές γραμμές και γκρι τόνους, με το εντυπωσιακό κεφαλάρι σε γκρι χρώμα να κυριαρχεί. Ένα μικρό γραφείο αντίκα συνδιασμένο με μοντέρνα καρέκλα συμπληρώνει το χώρο.
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: O πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε το στυλ ενός χώρου χωρίς να αλλάξετε τα έπιπλα,είναι το χρώμα. Επιλέξτε την αίσθηση που θέλετε να δώσετε, και προσθέστε το χρώμα ανάλογα. Για παράδειγμα η αίσθηση της αρμονίας και της ηρεμίας αποδίδεται χρησιμοποιώντας ένα ή δύο το πολύ χρώματα σε πολλούς διαφορετικούς τόνους, όπως το υπνοδωμάτιο της Courteney. Aν θέλετε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή αντίθεση χρωμάτων, ακολουθήστε τις οδηγίες της ανάρτησης http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_28.html

photo elledecor.com
Στην τραπεζαρία, οι μοντέρνες πολυθρόνες συνδυάστηκαν με ένα στρογγυλό τραπέζι, που όσο μπορώ να καταλάβω από την φωτογραφία η βάση του είναι φτιαγμένη από σκυρόδεμα ή αποτελείται από ένα κομμάτι κορμού δέντρου ενώ εδώ η τέχνη αποδίδεται με ένα αυτοκόλλητο της λέξης 'LOVE' επί... τρία!
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Φτιάξτε ένα εντυπωσιακό τραπέζι με βάση χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι  κορμό δέντρου και ένα τζάμι! Κολλήστε αυτοκόλλητα ακόμα και στους τοίχους της τραπεζαρίας ή του σαλονιού, δημιουργώντας μοντέρνα τέχνη! Ιδέες για διακόσμηση με αυτοκόλλητα θα δείτε εδώ:  http://styleitchic.blogspot.com/2010/12/style-it-chicand-cheap-12.html

photo elledecor.com
Το σαλόνι ακολουθεί την minimal λιτή αισθητική σε γκρι, και αντίθεση αποτελούν τα σκαμπό και το κεντρικό τραπεζάκι σε λευκό χρώμα. 
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ: Αν θέλετε να ανανεώσετε το καθιστικό σας ξοδεύοντας ελάχιστα χρήματα, αγοράστε οικονομικά τραπεζάκια ή σκαμπό από το ΙΚΕΑ ή φτιάξτε μόνοι σας κεντρικό και βοηθητικό τραπεζάκι ή σκαμπό από...κούτσουρα ακολουθώντας τις οδηγίες της ανάρτησης http://styleitchic.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html


photo elledecor.com

Και στον εξωτερικό χώρο έχουν χρησιμοποιηθεί κορμοί δέντρων τόσο σε πιο κατεργασμένη και λεια μορφή  σαν τραπεζάκι και σκαμπό, όπως στην παραπάνω φωτογραφία...

photo elledecor.com

όσο και σε ακατέργαστη μορφή συνδυασμένου με μια αναπαυτική πολυθρόνα. Φτιάξτε μόνοι σας μια εξίσου αναπαυτική αιώρα...από παλέτες ακολουθώντας τις οδηγίες που θα βρείτε εδώ http://styleitchic.blogspot.com/2011/03/do-it-yourself.html  και χαλαρώστε γιατί μην ξεχνάτε ότι 
"a house is a home when it shelters the body and comforts the soul.”















    







1 σχόλιο: