Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

CHEAP&CHIC DESIGN: ΡΑΦΙΕΡΕΣ ΑΠΟ...ΚΑΦΑΣΙΑ!



photo hollysview.blogspot.com - google.com

ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ:Και όμως, μπορείτε να δημιουργήσετε φανταστικές ραφιέρες από ...ταπεινά ξύλινα καφάσια! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πολλά καφάσια και λίγη μπογιά,  στα χρώματα που επιθυμείτε ή ταιριάζουν στο χώρο σας
ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Tο ξύλο έχει βαφτεί λευκό για να ταιριάζει με το μοντέρνο τραπεζάκι, και τα κιβώτια έχουν στερεωθεί κατακόρυφα στον τοίχο και τονίζονται άψογα από το έντονο μπλε! 

 photo interiorama.com - google.com



ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ: Τοποθετημένα σε διαφορετική διάταξη, ακόμα και σε ένα λευκό τοίχο τα λευκά βαμμένα κιβώτια δείχνουν πολύ όμορφα, και το χρώμα τονίζεται εδώ από τα διακοσμητικά αντικείμενα.



ΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΣΕ ΤΟΙΧΟ:Σε απόλυτο γεωμετρικό σχήμα, και χωρίς ίχνος μπογιάς για να τονιστεί το vintage ύφος,  η ραφιέρα αυτή έχει στερεωθεί στον τοίχο και αποτελεί αποθηκευτικό χώρο για βιβλία, αντικείμενα, ακόμα και...παπούτσια! Τελειοποίηστε το vintage style τοποθετώντας ακριβώς από κάτω την κονσόλα φτιαγμένη από παλιές βαλίτσες που θα δείτε στην ανάρτηση http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_17.html και εξασφαλίστε έτσι έχτρα αποθηκευτικό χώρο!


 DESIGN KΑΡΕΚΛΑ :64,35e - http://mikk.ro/tyD

ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ:To mix and match στυλ του παλιού γραφείου με τo μοντέρνο design της καρέκλας τονίζεται περισσότερο, με τα ξύλινα κιβώτια που στερεώθηκαν στον τοίχο, και τα δύο κιβώτιο στο πάτωμα που χρησιμοποιούνται για αποθήκευση των χαρτιών και των φακέλων. Αποθεώστε το στυλ φτιάχνοντας ένα φωτιστικό γραφείου από καφάσια, ακολουθώντας τις βήμα βήμα οδηγίες της ανάρτησης http://styleitchic.blogspot.com/2011/02/blog-post_21.html.

photo imagesartessen.com - google.com


ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ:Τρια μόνο ξύλινα κιβώτια τοποθετημένα πάνω σε ροδάκια, ένας παλιός καθρέπτης και λίγα κλαδιά στον τοίχο, είναι αρκετά για να δώσουν country chic ύφος σε ένα ολόλευκο και λιτό δωμάτιο. Τονίστε περισσότερο το country look φτιάχνοντας βοηθητικά τραπεζάκια ή σκαμπό από...κούτσουρα παίρνοντας ιδέες από την ανάρτηση: http://styleitchic.blogspot.com/2011/06/blog-post_15.html.

 photo hammersandhighheels.blogspot.com - google.com


ΣΑΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ: Βαμμένη σε γκρι χρώμα, η ραφιέρα αυτή θα μπορούσε να τοποθετηθεί εκτός από έναν χώρο σε country στυλ, και σε ένα μοντέρνο καθιστικό αλλά ακόμα και σε μία...κρεβατοκάμαρα! Συνδυάστε την τέλεια με το φωτιστικό από ξύλινες λωρίδες που θα φτιάξετε εύκολα ακολουθώντας την ανάρτηση http://styleitchic.blogspot.com/2011/04/blog-post_06.html  




ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ: Δημιουργήστε ένα μίνι μπουφέ ακόμα και στην πιο μικρή κουζίνα τοποθετώντας τα ξύλινα κιβώτια σε κάπως τριγωνική διάταξη και ενώνοντας τα πότε οριζόντια, και πότε κάθετα. Τα λευκά πορσελάνινα είδη που σε διαφορετική περίπτωση θα έδειχναν απλά και ίσως λίγο βαρετά, τονίζονται έτσι τέλεια από το φυσικό χρώμα του ξύλου! 

photo:google.com

Τοποθετήστε ξύλινα κιβώτια στα οποία έχετε βάψει την βάση τους με μπογιά μαυροπίνακα, στον τοίχο μιας κουζίνας, και μετατρέψτε την λίστα για τα ψώνια σε...διακοσμητικό στοιχείο!
Η παραπάνω φωτογραφία είναι από την ανάρτηση http://styleitchic.blogspot.com/2012/01/organize-your-homeorganize-your-life.html στην οποία θα πολλές ιδέες για να διακοσμήσετε (και παράλληλα να οργανώσετε) ένα χώρο χρησιμοποιώντας κουτιά αντί καφάσια... 

 

Συνδυάστε ξύλινα καφάσια, με συρμάτινα καλάθια, τοποθετήστε τα στον τοίχο, και δημιουργήστε έξτρα αποθηκευτικό χώρο για τα πορσελάνινα και γυάλινα σκεύη οικιακής χρήσης που χρησιμοποιείτε συχνά, διακοσμόντας τα παράλληλα! Αυτή η ιδέα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και στην διακόσμηση ενός τοίχου μικρού μπαλκονιού, για να αποθηκεύετε τα γλαστράκια με τα μυρωδικά σας! (δείτε ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια στην ανάρτηση http://styleitchic.blogspot.com/2011/05/blog-post_07.html) and deco on the cheap! 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΣ:

SET 4 TEM.ΞΥΛΙΝA ΚΑΦΑΣΙA ΜΕ ΑΣΤΕΡΙ - ΤΙΜΗ 84e (ΜΕ ΦΠΑ)

SET 3 TEM.ΞΥΛΙΝA ΚΑΦΑΣΙA "HOME"- ΤΙΜΗ 36e (ΜΕ ΦΠΑ)

Ξύλινο Καφάσι Μαυροπίνακας
ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΦΑΣΙ 35Χ25Χ17 - ΤΙΜΗ 17e (ΜΕ ΦΠΑ)
ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΦΑΣΙ 37Χ26Χ18 - ΤΙΜΗ 17e (ΜΕ ΦΠΑ)

11 σχόλια:

  1. That is how I would like to store books in our new house

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Love this idea- using crates and boxes is so charming~ Thanks for sharing it at Feathered Nest Friday! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Thanks for coming to Treasure Hunt Thursday. Great storage idea!
    Rhonda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dear Hero,

    Have you ever read the book "Clear
    Your Clutter with Feng Shui" by
    Karen Kingston?

    It is one of my favorite books.

    Best,

    Coastal Blue Ocean

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. These are very creative and inspirational ways for storage! Thanks for sharing these ideas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. You have some wonderful ideas here on your blog. I love this decorating with crates. Thanks for linking up to Home Sweet Home!
    Sherry

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. I love these ideas! they all look great. thank you for joining Thrifty Things Friday and have a wonderful week!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hello
    I have also a shelf from fruit crates in my living room
    -> http://artof66.blogspot.de/2012/09/neue-farbe.html <.

    Love greetings,
    Simone

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λατρεύω αυτό το στυλ. μπορείς να κάνεις απίστευτους συνδυασμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απίστευτες ιδέες για κάποιον που θέλει να κάνει μια ανακαίνιση στους χώρους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή